2777
2789
عنوان

دخترم😂

8573 بازدید | 118 پست

دخترم پنج سالشه مثلا با خواهر زادم ۱۵ ۱۶ سالس عکس میگیرم بدش میاد با دوستای خودش تو مهد مثلا میان پیش دخترم بعد هممون با هم عکس میگیرم بدش میاد میگه خوشم نمیاد با اینا عکس میگیری فقط با من باید عکس بگیری مجبورم میکنه حذفش کنم دختر یعنی همین حسووووود عاشق حسادت دخترام یعنی وقتی حذفش میکنه بجای اینکه بگم‌نکن خوشم میاد مخالفتی نمیکنم😂😂😂😂😂😂

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

دختر پدر رو منحصر ب خودش میدونه😂😂😂

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔

دختر پدر رو منحصر ب خودش میدونه😂😂😂

حالا من ۳۱ ساله چرا انقدر باید ذوق کنم😂

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخی😍 دخترا بابایین.  از الان به شوهرم حسودیم شد😁

خیلی خوبه😂

یدونه یکساله و یک ماهش دارم کلا شوهرمو ازم دزدیده    

پس راسته میگه دختر هوی مادره 😂😂

حالا من ۳۱ ساله چرا انقدر باید ذوق کنم😂

خب طبیعیه

چون ی موجود کوچولو تورو فقط ب خاطرخودت میخاد هرجور باشی چاق لاغر سیاه سفید تورو تکیه گاه خودش میدونه

پدر قهرمان زندگی دخترشه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔