2777
2789

خیلی دوسم داره قیافه ظاهرش هم خیلی خوبه اما مشکل اینه من دوسش ندارم چند بارم تا حالا پا پیش گذاشته ردش کردم آنا میگه بدون تو نمیتونم زندگی کنم نمیدونم واقعا انگار هرچی عشقه تو اونه هرچی بی تفاوتی توی من ازتون میخوام کمکم کنید چیکار کنم زندگی با آدمی که دوسش ندارم چجوری میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی بر پایه اقتصاد و اخلاق میچرخه 

دوست داشتن اولویت اول نیست 

اخلاق و وضع مالیش خوبه ؟

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
اولین ملاک‌ پسندیدنه خودتو اونو بدبخت نکن آب پاکی رو بریز رو دستش

بارها گفتم حتی میدونه من عاشقش نیستم اما فایده نداره میدونی من شخصیت مردونه و خشن با جزبه دوس دارم این بنده خدا مهربونه آرومه خشن نیست و خیلی احساسیه

اگه تو دلت کسی نیست عالیه بعدش عاشقش میشی چون اونی که آدمم واقعا دوست داره نمیزاره اب تو دلت تکون بخوره همیشه هواتو داره ولی اگه عاشق کسی هستی خوب نیست قرار نیست عاشقش بشی فقط از روی دلسوزی بهش محبت میکنی

زندگی بر پایه اقتصاد و اخلاق میچرخه   دوست داشتن اولویت اول نیست   اخلاق و وضع ...

چرا اولویت نیست؟باید دوسش داشته باشه تا بهش کشش داشته باشه تا بتونه بهش محبت کنه اخلاقش باهاش خوب باشه 

من ی مورد اینجوری داشتم اسی نتونستم باهاش کنار بیام ردش کردم 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
بارها گفتم حتی میدونه من عاشقش نیستم اما فایده نداره میدونی من شخصیت مردونه و خشن با جزبه دوس دارم ا ...

شاید خیلی منت کشی می کنه و خودشو کوچیک می کنه 

اینجوری آدم نمی تونه طرف رو دوست داشته باشه