چرا تو نی نی سایت دیدن عکس اینقدر لذت بخشه؟؟؟ یه نفر تاپیک میزنه عکسمو میزارم هزار نفرمیان التماس میکنن بزار دیگه یکی میگه گذاشت منم لایک کنید یکی میگه من ندیدم دوباره بذار واقعا چرا اینستا هم پر عکسه ولی واسه کسی مهم نیست
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعضی ها دوست دارن ازشون تعریف بشه. بعضی هام خودشون مقایسه میکنند.
و اینکه وقت برای خیلی هامون بی ارزش شده.
یا گاهی برای فراموش کردن لازم میبینم خودمون اینجوری سرگرم کنیم.
و خیلی موارد دیگه
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چون جذاب ترین قسمتش همینه بقیش تاپیکای خیانت و خاله زنکی
آره واقعا این استدلال خوبی بود
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بعضی ها دوست دارن ازشون تعریف بشه. بعضی هام خودشون مقایسه میکنند. و اینکه وقت برای خیلی هامون بی ا ...
واقعا همینطوره زمان برامون بی ارزشه اما رانندگی که میکنیم حاضر نیستیم یک ثانیه رو از دست بدیم واسه اینکه راه بدیم به کسی عجب موجوداتی هستیم
چون هر چیزی ک ممنوع ادم دوست داره اینجا چون روالش عکس نیس ادم دوست داره عکسشو ببینه و اینجا ب ...
تا حالا بهش فکر نکرده بودم واقعا همینطوره
واقعا همینطوره زمان برامون بی ارزشه اما رانندگی که میکنیم حاضر نیستیم یک ثانیه رو از دست بدیم واسه ا ...
همین تاپیک شما بعضی دوستان عنوان خوندن و پست گذاشتن. بدون اینکه متن اصلی بخونن.
عکس گذاشتن و تعریف کردن راجع بهش نیاز به فکر کردن نداره. و حتی میخوان با عکس شخصیت شناسی هم کنند.
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.