maria6868 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2701 عنوان دوتا از دندون عقلم رو کشیدم چی بخورم چیکار کنم میشه کمک کنید 52 بازدید | 6 پست ممنون بلند بگو آمین. برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم. به زندگی همه برکت بده. 1402/11/06 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maria6868 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2701 دارو هم گفته ژلوفن با استامینوفن کدیین بلند بگو آمین. برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم. به زندگی همه برکت بده.
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21928 چند ساعت اول هیچی نخور.میک نزن و حتی آب دهنتم زیاد اومد قورت نده فقط خیلی آروم بریز بیرون. کمبرس گمرمم بذار.بعدش بستنی و ماست و سوپ خنک بخور و کمپرس سرد بذار فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
maria6868 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2701 چند ساعت اول هیچی نخور. میک نزن و حتی آب دهنتم زیا اومد قورت نده فقط خیلی آروم بریز بیرون. کمبرس گم ... خیلی ممنون دارو همون ژلوفن استامینوفن کدئین کافیه؟ بلند بگو آمین. برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم. به زندگی همه برکت بده.
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21928 خیلی ممنون دارو همون ژلوفن استامینوفن کدئین کافیه؟ آرهروی جای زخم یه لخته تشکیل میشه که باید مراقب باشی کنده نشه برای همین بهتره میک نزنی و آب و نوشیدنی رو هم یهو نخوری که دهنتو بشوره. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
maria6868 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2701 آره روی جای زخم یه لخته تشکیل میشه که باید مراقب باشی کنده نشه برای همین بهتره میک نزنی و آب و نوشی ... خیلی ممنون بستنی رو با اون سمت که کشیدم بخورم؟ بلند بگو آمین. برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم. به زندگی همه برکت بده.
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21928 خیلی ممنون بستنی رو با اون سمت که کشیدم بخورم؟ نه فقط بخور که دهنت خنک شه و اگه کبودی و ورمی هست زودتر خوب شه. کلا زیاد بهش فشار نیار. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.