2777
2789
عنوان

بین دوراهی😔😭

91 بازدید | 9 پست

شماجای من بودیدچکارمیکردیدسه ساله بدون مهریه جداشدم دختر۱۵سالم ازاولش بامن بودبدون هزارتومن خرجی ازطرف پدرش الانم هشت ماه پسر۲۰ساله اوتیسممواوردگذاشت دم درورفته حتی یارانشم نمیده نه نگهش میداره نه پول میده منم ۴۰سالمه برام کارپیدانمیشه ازطرفی نمیتونم بچههاروبذارم برم سرکارپدربازنشستم داره خرجمون میکنه دیشب مامانم میگه چراباباش احساس مسوولیت نداره بچه روببریم بذاریم ۴ماهم اون نگه داره شماجای من باشیدچکارمیکنید

زندگی سلام   

توروجان هر کی دوست دارینننن به هر چیزی که ایمان دارین قسمتون میدم نکنینننن😭بخداااا ما بچه ها گناهی نکردیم هیچ غلطی نکردیم خستمون کردین وقتی میدیدین تفاهم نیس بچه دار نشین خب منم هر روز میگم مامان بابا کاش من بمیرم ۲_۳ سال مشغول من شین دعوا نکنین تابستون طلاق میگیرن بخداااااااا هیچ کی تو این دنیا اندازه من درد تحمل نکرده به هر کی گفتم گفته تویی دووم اوردی نگهش دار نده به پدر بیشرفش 

توروجان هر کی دوست دارینننن به هر چیزی که ایمان دارین قسمتون میدم نکنینننن😭بخداااا ما بچه ها گناهی ...

الان گناه من چیه این وسط ۲۰سال پیش عقل نداشتم بچه دارشدم چمیدونستم کارم به طلاق میکشه الان من مادرم اونم پدره رفته زن گرفته زندگی خودشوداره من بادوتابچه هیچ خرجی هم نمیده من وخانواده بدبختم این وسط چکارکنیم باید

زندگی سلام   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان گناه من چیه این وسط ۲۰سال پیش عقل نداشتم بچه دارشدم چمیدونستم کارم به طلاق میکشه الان من مادرم ...

چرا نده دادگاه باید حق بچه هارو بگیره نفقه باید بده به بچه هاش بی عقلیای شما باعث تباه شدن ما میشه😔هر روز خون و خون ریزی بزن بشکون بکش 

بایدددد نفقه بده قانونه الهی نسل مردا منقرض شه

چرا نده دادگاه باید حق بچه هارو بگیره نفقه باید بده به بچه هاش بی عقلیای شما باعث تباه شدن ما میشه😔 ...

نفقه نهایت ماهی ۷۰۰تومنه اونم دوماه میدن سه ماه نمیدن دوباره درگیردادگاه ها پسرم بالای سه چهارتومن خرجشه

زندگی سلام   
نه عزیزم۱/۵ _۲ تومن نفقس که هر ماه میدن 😶حالا اینا بستگی یه وجدان پدرم داره

نه اگه کارمندباشه حقوق داشته باشه میشه این ادعامیکنه بیکارم وندارم بدم 

زندگی سلام   
نه اگه کارمندباشه حقوق داشته باشه میشه این ادعامیکنه بیکارم وندارم بدم 

ایوا ینی بابای منم قراره نده؟🥲 فدای دلت بشم عزیزم سخته میدونم خدا جای حق نشسته حقمونم ازشون میگیره

عزیزم کیک اینا بلدی سفارش بگیری؟ خیاطی فروشنده یا بری قلمچی پشتیبان شی کلی شغل هس

ایوا ینی بابای منم قراره نده؟🥲 فدای دلت بشم عزیزم سخته میدونم خدا جای حق نشسته حقمونم ازشون میگیره ...

۴۰سالمه خیلی بی عرضه ام هیچ کاری بلدنیستم هرکاری هم اگهی میدن مینویسن زیز۳۵یا۳۰سال

زندگی سلام