2777
2789
عنوان

ویار عجیب

133 بازدید | 12 پست

۵ هفتس باردارم تهوع ندارم کمر درد شدید دارم بدن درد و خستگی و خوابم میره زود مثلا ساعت ۱۰ میخوابم ۴ صبح بیدارم عصرم‌میخوابم 

ریزش مو شدید دارم و احساس افسردگی دارم 

الان سه روزه عجیب دلم‌ماست میخواد عاشق ماست شدم ماستی که نه شوره نه شیرین و خامه ای هم نباشه شب و روز ماست میخورم و این مدلی که دوست دارم بریزم تو لیوان سر بکشم 😐😂 ماست موسیرم دوس دارم ولی ماست معمولیو ترجیح میدم چقد کالری داره ماست؟ 

خیلی بده بخورم یا ن

ای جانم😄

بخور فدات شم هیچیت نمیشه😄

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور نوش جونت احتمالا نینی دختره😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
🤣🤣🤣🤣

بخدا ویارای عجیب تر از این دیدم 

یکی کیک با دوغ سنتی میخورد

یکی نون سنگگ فقط با بادمجون سرخ شده

یکی عدسی روبا شکر میخورد

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

از کجا فهمیدی❤️

منم سر حاملگی دخترم هوس دوغ  ترش و ماست و خوردنی‌های خنک کردم😍 میوه های ترش مثل پرتقال،انار و نارنگی می‌خوردم عاشق لواشک و ترشک شدم😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍