2777
2789
عنوان

بیاین میخوام یه چیزی بگم

302 بازدید | 27 پست

افسردگی یه درده یه مریضی ک برای بعضیا اصلا نشون نمیده ولی برای بعضیا کاملا معلومه به حدی رسیدم ک گم شدم در حالتای خودم قضاوت شدم اعتماد به نفسم رو از بین بردن درکم نکردن نتونستم به عنوان یه مادر یه همسر وظایفم رو به درستی انجام بدم وقتی به دخترم نگاه میکنم با خودم میگم کاش شرایط اینجوری پیش نمیرفت وقتی به خودم نگاه میکنم اون ادم قبل نیستم انگار تمام شوق زندگی درون من از بین رفته دیگ حتی خودمم مهم نیستم برای خودم دیگ حرفای دیگران برام مهم نیست طرز فکرشون برام مهم نیست و دیگ هیچی مهم نیست یه بی حسی کامل امیدوارم تا درمان شدنم حداقل بتونم این روزارو تحمل کنم و کم نیارم تا روند درمانم تمام بشه و لطفا برام دعا کنید و این فقط یه دلنوشته بود سوالی دارید درخدمتم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

وقتی میگیم نشینید ملت رو قضاوت کنید همینه 

یکم علم داشتن به شما میگفتن یسر به متخصص بزنید باز شکر خودتون آگاه شدید

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

سلام ، من یه مدت هست که برای شرایطی که توش گیر‌کردم اشک نمی ریزم ، غصه نمی خورم ( اگه دو سال پیش اتفاق افتاده بود اینکارو می کردم )‌چون شخصیت حساسی دارم

ولی‌نمیدونم‌چرا واسم اهمیتی نداره و کاملا منطقی برخورد میکنم

منتها کم حوصله و بی ذوق و شوقم

شروع افسردگیه ؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگیم نشینید ملت رو قضاوت کنید همینه  یکم علم داشتن به شما میگفتن یسر به متخصص بزنید باز ...

من تحت درمانم عزیزم ولی خیلی قضاوتم کردن از تمیز نبودن خونم تا رفتارم از همه چیز ایراد گرفتن و مقایسه شدم بخوام بگم دلم خونه 

من تحت درمانم عزیزم ولی خیلی قضاوتم کردن از تمیز نبودن خونم تا رفتارم از همه چیز ایراد گرفتن و مقایس ...

میدونم چی میگی اصلا آدمی که افسرده اس انگار فلج روحیه دور از جون شما 

بجای سخت گرفتن بی مورد باید ریشه مشکل رو حل کنه مثل کسی که پا نداره انتظار دارن بدوه 

بیشتر از افسردگی همین حرف ها یه شخص افسرده رو پیر میکنن 

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

سلام ، من یه مدت هست که برای شرایطی که توش گیر‌کردم اشک نمی ریزم ، غصه نمی خورم ( اگه دو سال پیش اتف ...

عزیزم من متخصص نیستم اون رو متخصص باید تشخیص بده ولی علائم افسردگی من بهم خوردن ساعت خواب بی انگیزگی بی حوصله بودن نسبت به همه چیز بی تفاوت شدن و اینکه هیچ چیز خوشحالم نمیکنه همیشه یه احساس ناراحتی دارم خیلی خوابم زیاد شده وزنم زیاد شده و فعالیت برام خیلی سخت شده اینا علائم منه و احساس خودکشی هم هست درون من سما حتی اگه یکی از علائم رو داری حتما پیش یه روانشناس برو

عزیزم من متخصص نیستم اون رو متخصص باید تشخیص بده ولی علائم افسردگی من بهم خوردن ساعت خواب بی انگیزگی ...

ای بابا منم که همینم.. .‌منتها انگیزه خودکشی ندارم 

امیدوارم جفتمون بهتر بشیم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میدونم چی میگی اصلا آدمی که افسرده اس انگار فلج روحیه دور از جون شما  بجای سخت گرفتن بی مورد ب ...

دقیقا همینه کسی ک افسردس دردرجه اول خودش به خودش کمک کنه ولی در درجه دوم اطرافیان خیلی مهمن مثلا من خودم روانشناسم بهم میگه پاشو فعالیتت رو بیشتر کن ولی من نمیتونم کسیم دورم نیست به جز همسرم ک کمکم کنه اونم تنهاک نمیتونه بار تمام مشکلات رو به دوش بکشه برای همین به روانپزشکم ارجاع دادن من رو

دقیقا همینه کسی ک افسردس دردرجه اول خودش به خودش کمک کنه ولی در درجه دوم اطرافیان خیلی مهمن مثلا من ...

وآقعا شرایطتون سخته 

انشالله زودتر بهبود پیدا کنید عزیزم و زندگی شاداب سابقتون رو داشته باشید❤️

ای بابا منم که همینم.. .‌منتها انگیزه خودکشی ندارم  امیدوارم جفتمون بهتر بشیم

اگه همین علائم رو داری لطفا هرچه زودتر به روانشناس مراجعه کن من افسردگیم حادثه افکار خودکشی دارم باید دارو مصرف کن تو زودتر برو شاید مشکلت بدون دارو حل بشه

وآقعا شرایطتون سخته  انشالله زودتر بهبود پیدا کنید عزیزم و زندگی شاداب سابقتون رو داشته باشید❤ ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت❤️❤️

اگه همین علائم رو داری لطفا هرچه زودتر به روانشناس مراجعه کن من افسردگیم حادثه افکار خودکشی دارم بای ...

شرایطشو ندارم اونم خانواده ای که دارم