2777
2789

بچم ۲ ماهشه امروز زیاد عطسه میکرد سرفه هم داشت ،یه کوچولو هم آب دماغش  میومد 

وقتی بهش شیر میدادم مثل روزای قبل نمیخورد بین شیر خوردن آروم قرار نداشت هی ول میکرد و گریه میکرد 

فعلا تب نداره چیکار کنم چه راهکاری دارین خواهش میکنم دریغ نکنین استرس گرفتم الان هم به زور خوابوندمش 

بدبختی اومدم خونه پدرم .بریم خونه   باباش برام چه سخنرانیا که نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط شیر بده بهش. 

دکتر بچه هام میگه تا تب سه روزه نداشت نیار دکتر بچتو.

به هر حال باید ببریش دکتر ، و احتمالا بهش اسپری ریه بدن تا جلوگیری کنه.

آب به و دونه به هم خوبه. اگه داری بذار رو هیتر دم بکشه تا صبح بهش بدی

بدبختی فردا جمعس تعطیله

عزیزم بچه کوچیک رو زیاد بیرون نبر تا یه کم بزرگ بشه ،،،الان اکثر بچه های کوچیک مریضن بهش انتقال میدن ..الانم نگران نباش تا پسفردا مرتب بهش شیر بده و قطره سدیم کلراید بریز تو دماغش ....پسفردا حتما ببر دکتر ...موقع بیرون رفتنم یه پارچه بنداز رو صورتش که باد نخوره بهش ...سر خودم دارو نده بهش

بچه من که هنوز یه ماهشم نشده سرما خورده سرفه میکنه دکترم بردم هنو خوب نشده 😥

منم خیلی استرس گرفتم 

هر وقت بچه ها مریض بشن باباشون بیشتر از اونا منو اذیت میکنه 

خیلی استرس بهم میده 

منم خیلی استرس گرفتم  هر وقت بچه ها مریض بشن باباشون بیشتر از اونا منو اذیت میکنه  خیلی ...

شوهرم منم همینطور اون که میگه کلا بیرون نبرشون و واقعا درست میگه.،.من خودم نوزاد دو ماهه دارم ....مریض که میشن پوست ادم کنده میشه 

ای جونم. کوچولو حتما ببرم متخصص اطفال. 

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜