2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینجوری بدتر

مستقل باش هیچوقت فکرنکن بااومدن همسر یا بچه یا دوست یا داشتن خانواده و فامیل از تنهایی درمیای ...نه ...ادمهای زرنگ تو پیله خودشون فرو نمیرن اگه هم رفتن موقت میرن و خیلی زود تلاش میکنن که به شکل پروانه ی زیبا دربیان و اوج بگیرن...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
هر آدمی فارغ از مستقل بودن نیاز به عشق و محبت داره 

عشق و محبت که بله ، انشاالله خوبش نصیبتون بشه...

واقعا تنهایی سخته منکه سالهاست یه زوج عاشق میبینم دلم میگیره رمان میخونم فیلم عاشقانه میبینم دلم برا خودم میسوزه که چرا قسمتم یه شوهر بی احساس شد

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

باورت میشه نصف بیشترادمها تنهان ....منم با وجود داشتن خانواده و همسر خیلی تنهام ...

با وجود خانواده بازم تنها ؟؟؟؟چرا 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
واقعا تنهایی سخته منکه سالهاست یه زوج عاشق میبینم دلم میگیره رمان میخونم فیلم عاشقانه میبینم دلم برا ...

خب باهاش صحبت کن حرف دلت و نیازت و بهش بگو نذار مشگلات رو هم تلنبار بشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
با وجود خانواده بازم تنها ؟؟؟؟چرا 

اخه داشتن پدرو مادر بی مسئولیت و بی محبت به چه دردت میخوره ...خواهر و برادری که دور ازت باشن ...همسری که هواسش بهت نباشه و.... 

همه ادمها تنهان، ولی ی کی کمتریکی بیشتر...