2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو کسی که عاشقش بودن خیلییی سوتی میدادم اونم همش میخندید اخرین بار یه اشتباهی مضحکی تو کارم کرده بودم وقتی دید گفت یا ابالفضل و زد زیر خنده هعییی حیف که کلا باهم بد شدیم اونم هفته قبل نامزدی کرد دلم گرفته کاش بمیرم

بچه بودم رو پای عمم شا*شیدم دوباره روی خرس عروسکی سفید یکی دیگه هم شا*شیدم عمم گف قشنگم بیا منم گفتم برو تو خلا دو باره بچه که بودم پسرای 10 ساله ازم پرسیدن اسمت چیه گفتم پاپیون اونا خندیدن منم زدمشون

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

سوار تاکسی زرد شدم بعد خدش بیرون بود منتظر بود مسافر بزنه بعد منو دوستم داخل نشسته بودیم یهو ماشین حرکت کرد منم اومدم دستی بکشم دیدم سفته هرکار کردم نتونستم بعد از پشت ی صدایی میومد نگاه کردم که داره ب شیشه پشت میزنه ک من دستم از دستی بردارم کار خودشه دوستم گفت خاک برسرت ابرون رفت دیگ من تا وقتی اومد حرکت کرد رسید ب مقصد از خجالت مردم😂😎 اومدم قهرمان بازی دربیارم ریدم

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

چند سال پیش که رو یکی کراش داشتم بعد مدتها قرار بود تو یه جمعی ببینمش...اینکه میگم بعد مدتها منطورم بعد مثلا یکسال ایناس...وقتی دیدمش ، دیدم موهاشو مدل سامورایی درست کرده...دوستم زنگ زده بود من بی حواسم اصلا حواسم نبود این پشت دیواره ، شروع کردم کلی راجبش غیبت کردن ، اونم نامردی نکرده بود کلشو گوش داده بود😅 میگفتم پاشده رفته موهاشو شبیه ساموراییا درست کرده ، چی فکر کرده پیش خودش واقعا؟که مثلا باحالتر میشه؟من که اصلا بدم اومد...اخرش داشتم میومدم بیرون یهو اونم از کنار دیوار اومد که از این به بعد حواسم هست واسه مدل موهام با شما هماهنگ کنم سرکار خانم🤣🤣

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

شوهرم عاشقم شده بود من نمیشناختمش اومده بود تو کوچه رومانتیک درخواست بده از پشت دیوار یهو اومد بیرون منم ترسیدم پامو زدم اونجاش در رفتم🫠🫠

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

ابجیم داشت قند خالم میسابید بعد یهو هل شد گفت میسابم میسابم جداییتون میسابم بعد اون لحظه همه زدیم زیر خنده بچه قرمز شد ازون روز ب بعد فیلمارو نشونش میدیم از خجالت آب میشه😂

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲