2777
2789

سلام شبتون بخیر

میشه در مورد خواستگارم نظرای خوبتونو بگین♥️

من ترکم و پدر شغل آزاد وضع مالی متوسط مادر فرهنگی یه خواهر دارم

و ایشون پدر مادر ترک ولی تهران تک فرزند و پدر مدیر عامل کارخونه برا خودشونه مادر خانه دار و خودشون دانشجو حقوق تهران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دیدتون دارا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بنظرتون اختلاف طبقاتی مشکلی پیش نمیاره؟ نگرانم ولی خب بهش کامل گفتم و گفته مهم نیس

ببین طرز نگاه خانوادش چجوزیه

من یه خاستگار داشتم فرق مالی مون زمین تا اسمون بود ، اونا رو عرش و ما زیر فرش😅 ولی خب نگاه مادی نداشتن و براشون مهم نبود

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نه پدر مادرش ترکن ولی جد در جد ترکن مادربزرگ پدر بزرگش از اول ساکن تهران بودن 

خب باشن،مهم اصالته

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خب باشن،مهم اصالته

بله درسته

بنظرتون مورد خوبیه یا نه؟

شک دارم چون وضع مالی توپ فیس عالی چرا مجازی با یکی دوست بشه و حتی خانوادش باهام در ارتباطن اخه موردای داف و بهتر تو خود تهران هس

بله درسته بنظرتون مورد خوبیه یا نه؟ شک دارم چون وضع مالی توپ فیس عالی چرا مجازی با یکی دوست بشه و ...

خب بیشتر آشنا شید باهم،سن هاتونم که خیلی کمه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بله درسته بنظرتون مورد خوبیه یا نه؟ شک دارم چون وضع مالی توپ فیس عالی چرا مجازی با یکی دوست بشه و ...

به خانوادت گفته؟!

خب بیشتر آشنا شید باهم،سن هاتونم که خیلی کمه

اره سنامون خیلی کمه ب قولی هنوز بچه ایم ولی خب میترسم

گفته بریم انگلیس بعد امریکا البته بعد ازدواج من خیلی وابسته خانوادمم نمیتونم😔ولی قبول نمیکنه و گفته حلش میکنم اینا ککلا سردرگمم