2777
2789
عنوان

چیزایی که باید فرهنگ‌سازی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 92 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این بیشتر به خود مردم ربط داره برای اونا اهمیتی نداره،برای مردم چی؟ یعنی خود مردم نمیبینن ...

حرف شما درسته

ما که خودمون اهمیت میدیم و کسی رو ببینم گوشزد میکنم

ولی عموم مردم اینجوری نیستن

الان این تاپیک هم شاید تلنگری برای بقیه باشه ولی برای خیلیا تاثیر نداره و همین زور بالا سر رو میخوان

طبیعت برای همه ارزشمند نیس، یه سری خودخواهن

از بالکنشون زباله میریزن بیرون، دیگه نمیگن یه بنده خدایی باید اینارو تمیز کنه و فقط خونه خودشونو میخوان تمیز کنن

بازم میگم شما درست میگید ولی همه نظر شما رو ندارن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

سلام

فرهنگ سازی باید از سنین کودکی توی مدارس آموزش داده بشه و حداقل هفته ای چهار ساعت برنامه عملی انجام بدن از کودکی تا دانشگاه.

در کنارش جریمه و اردوگاه کار اجباری.

ادامه تاپیک باارزشتون عرض کنم؛

پرت کردن آدامس در فضای عمومی

بوق زدن های ممتد و بی مورد

صدای آزار دهنده موسیقی از ماشین

عبور عابر پیاده از اتوبانها

معاینه فنی دقیقتر و سختگیرانه تر انواع وسیله نقلیه

پلاک کردن ادوات کشاورزی و راهسازی برای جریمه

شستن ماشین سواری و کامیون در سطح کوچه و خیابان

و.... 

موفق باشید.شبتون بخیر.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
سلام فرهنگ سازی باید از سنین کودکی توی مدارس آموزش داده بشه و حداقل هفته ای چهار ساعت برنامه عملی ا ...

دقیقا باید از مدارس شروع بشه، مثلا ژاپنی ها خود بچه ها باید کلاس و مدرسه رو تمیز کنن و هرکسی روز خاصی باید تمیز کنه، همینجوری فرهنگ سازی میکنن

خوب یعنی با اجبار کردن میشه جلوشون گرفت؟

برای خیابون ها شاید بشه ولی طبیعت نه

به قول دوستمون از مدارس باید شروع بشه که نسل بعد اینجوری بشن 

دقیقااا موافقم اگه هممون کتاب بخونیم و هدیه بدیم یا قرض واقعاا همچیز تغییر میکنه 

همچیز‌.

بنظر منم باید کنترل زباله فرهنگ سازی بشه و اینکه تخریب اثار باستانی اگه رفته باشید میبینید ک بعضیا یادگاری و .. نوشتن و

واقعاا زشته 

هر چندد معتقدم کتاب خوندن واقعا زندگی و همچیز رو تغییر میده حتی درامد 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

هميشه و همه جا شاد بودن رو با موزيك بلند و آزار دهنده نشون دادن،هر چي صدا بلندتر يعني شادي بيشتر

-تفكيك زباله ها و سعي در كم كردن پسماندها

-نه به مصرف فراورده هاي سلولزي و برگشت به گذشته

هم كمك به اقتصاد خانواده و هم آلودگي كمتر محيط

-لباس و پوشش بقيه ربطي به ما نداره 

-خانمي كه هله هوله براي بچش نميخره خسيس نيست

مادر فهميده هست و خوراكي سالم به بچش ميده

-تربيت بچه كسي به ما مريوط نيست

اسی تاپیکتو داغ نگه دار بره توی پربازدیدها فرهنگ بسازیم

حداقل یه سری بیان بخونن شاید حتی رو دو سه نفر تاثیر گذاشتیم

بله موافقم ولی شهرو ب گند میکشن وسط خیابون اخهههه

دقیقا

بعضیا به این بهانه که پوست پرتقال و تخمه طبیعیه دیگه هرجا دلشون مبخواد میریزن

والا ماهواره شبکه جم کیدز  داره تفکیک زباله از مبدا به بچه ها آموزش میده ما هنوز  سر توی خیابون نریختنش جنگ داریم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
هميشه و همه جا شاد بودن رو با موزيك بلند و آزار دهنده نشون دادن،هر چي صدا بلندتر يعني شادي بيشتر -ت ...

افرین راهکاراتم برای اون بخش کاهش مصرف محصولات سلولزی لطفا بگو

برای خیابون ها شاید بشه ولی طبیعت نه به قول دوستمون از مدارس باید شروع بشه که نسل بعد اینجوری بشن&n ...

بخدا رفتیم شمال چه جنگل قشنگی بعد سطل زباله حتی کیسه زباله کنار هر گوشه جاده گذاشته بودن(جنگلای عباس اباد میگم اگه رفته باشید دیدید) بعد کنار همون مکان کاملا زباله هارو پرت کرده بودن سفره یکبار مصرف و... بخدا عقوبت این کارو بد پس میدیم عذاب الهی میاریم فری خودمون این کفر نعمت باید خجالت بکشیم این طبیعت زیبا خدا افریده موقعیت استفاده شو پیدا کردیم از حیوان کمتر باشیم این کارو بکنیم

دقیقا باید از مدارس شروع بشه، مثلا ژاپنی ها خود بچه ها باید کلاس و مدرسه رو تمیز کنن و هرکسی روز خاص ...

مدارس روز به روز هزینه ها و تجملات بیشتر میکنن اما فرهنگ سازی و تربیت و آموزش به فنا میره