2777
2789
عنوان

بیچاره بچم با غصه خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 29 پست
خیلی حس بدی دارم احساس میکنم مامان بی عرضه ای هستم چه کنم ک حوصله بازی و... ندارم

دقیقا منم همینم تا بچه نداشتم هزار تا برنامه داشتم برای بچم الان اومده اینقد فکر و خیال و افسردگی دارم اصلا حوصله بازی ندارم.شوهرم اونقد بیلیاقته اصلا دوس ندارم بچه دوم بیارم وگرنه ختما میوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارش مهدکودک خودت ببرش پارک همسرتم خب خسته هست باید مراعاتش کنی

مراعات میکنم اما خب بچست من چیکار کنم بچه فقط مادر نمیخواد ک میتونست یک ساعت بخوابه بیدار بشه!

خدایا میدانم که میبینی...
خیلی حس بدی دارم احساس میکنم مامان بی عرضه ای هستم چه کنم ک حوصله بازی و... ندارم

عزیزم حوصله بازی نداری لطفا شوهرتو هم درک کن بنده خدا خستس سر کار بوده

و اینکه شما با شوهرت حرف نزنی قهر کنی تنشش خیلی بیشتره برا بچتون منم موقعیت های نزدیک این مامان بابام داشتن حاضر بودم بیرون نرم کلی بحث و تنش نباشه❤️

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

عزیزم 🥺 واقعا اگه شرایطشو داری یکی دیگه بیار .من ۷سالگی پسرم دومی رو آوردم الان میبینم چقدر خوب بوده انقدر سرشون با هم گرمه و بازی میکنن از خستگی هلاک میشن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
چرا به فکر دومی نیستی ,

یه مدت میخواستم بیارم شوهرم دیر میومد همکاری نمیکرد عصبی شده بودم دیگه بیخیالش شدم الان شوهرم میخواد من نمیخوام

نباید به امید شوهرنشست.... منم به دختر قول کیک داده بودم شوهرم جروبحث راه انداخت گفت نمیریم بگیریم ...

قبول دارم حرفتو آدم باید فقط به امید خودش باشه و حتی انتظار هم نداشته باشه

ولا من پسرم کوچیک بود خودم می‌بردم بیرون پارک مهد کلاس الان هم‌ از ۱۰ بار ۹ بارشون مادر پسری میر ...

اتفاقا خیلی تو فکر بودم بزارمش مهد یا یه کلاسی ،مامانم میگه الان اکثر بچه ها مریضن نزار بعد عید بزار