2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی التماستون میکنم بیاین یه سوال ازتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 46 پست
اگر هدفشون پس انداز هست، بهتره به یه خونه کوچک محله پایین تر با اجاره کم بسنده کنن. الان سمت نواب و آذربایجان و.... با هشت تومن پیش و ماهی ششصد یا هفتصد اجاره، می تونن خونه یه خوابه بگیرن
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
اوضاع مالی بابام خیلی خوبه ولی دست خواهرم نگرفت خواهرم اواره شهر غریب داره میشه دارم دق میکنم کاش بمیرم راحت بشم از این همه نلراحتی
میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب زهرا بدون هیچ چی که نمیشه پاشن بیان اینجا حداقل ماهی باید 700 کرایه خونه بدن برا یه خونه 50 متری اونم جنوب تهران کمر حقوق میشکنه بخواد 700 کرایه از روش بره هر ماه حداقل 10 تومن جور کنن
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
چرا انقدر ناراحتی؟ به این فکر کن که شغل خوبی برای شوهر خواهرت پیدا شده و می تونه دوباره روی پاش بایسته. سه و نیم حقوق خیلی خوبیه برای رانندگی.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
شادی میترسم کلاهی چیزی سرش بزارن همین ماشین هم از دستشون بره از بس دنبال کار گشتن و پیدا نکردن خسته شدن خواهرم از ناراحتی و استرس مشکل ریه پیدا کرده
میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
اگه اون ۳/۵ تومن حقوق راست باشه که من بعید میدونم اینا برای بازارگرمی و تبلیغات یه چیزی مینویسن ..ولی بعدش یع جوری میزنن زیرش که نتونی شاکی بشی.. ولی اگه راست باشه میتونن تو تهران زندگی آبرومندانه ی داشته باشن