2777
2789
من خیلی رفتم پیششون اخر گفت ۵۰تا درست گفته من خیلی حالم بده بابت این موضوع 

منم همینطور خودتو ناراحت نکن م.ه خودت چیزی تو بچه حس میکنی؟ بچن دیگه اگه یاد بدی میتونه ولی نمدونم ک اخه سوالاشون چیه البته یه سری سوالا دیدم گفتن میپرسن ولی نمیدونم ک دقیقا چی و چجوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندین بار زنگ زدم هیچکی جواب نمیده میرم مدکز سنجش میگن بشین خونت تا زنگ بزنیم 

عجله نکن . مگه پیش دبستانی نیست . من مرکز بهداشت کار میکنم. سنجش که بچه ها را میبینه میفرسته مرکز ما برا تایید . گاهی اخرهای تابستان بچه ها میان... تا اون گوقع یکم مسائل تجزیه تحلیل را باهاش کار کن 

نه ما روستاییم مهد و پیش دبستانی نداره 

نگران نباش من خیلی از والدین را دیدم برا اینکه بچه هاشون اذیت نشن حتی یکسال دیرتر میفرستن مدرسه . تو کشور ما هرچی درس بخونن هیچ جا را نگرفتن .... من همش به بایام میگم چرا شناسنامه م را زدی شهریور که یکسال زودتر برم . مثلا که چی ...

بعضیا میگن شاید بیفته برج ۴.نمیدونم .شما چی رو با بچتون کار میکنید 

منم تا جایی ک متوجه شدم و اینور اونور خودنم انگار باید این چیزارو بگیم بهشون

چپ راست بالا پایین زیر رو چاق لاغر دراز پهن باریک کوتاه دور نزدیک نسبتای فامیلی مثلا خالت چیه مادرته؟ چنتا خاهر برادر داری چن سالته اسم پدرت اینجوری فک کنم تفاوت و شباهت فصلا حیوانات اهلی وحشی  پرنده لی لی کردن با دو پا و....

الته فک کنم بچه ها این چیزارو تو مدرسه بهتر یاد بگیرن تو خونه بنظرم سخت تره 

ولی اگه بتونی کتاب پیش دبستانی هم پیدا کنی خیلی خوب میشه 

منم تا جایی ک متوجه شدم و اینور اونور خودنم انگار باید این چیزارو بگیم بهشون چپ راست بالا پایین زیر ...

شما شمارشون رو دارید زنگ بزنید بپرسید من هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن