2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار اینه با روانشناس صحبت کنی. ولی خواهشا اون نامهربونی که به اون کردی رو در حق خودت نکن. اول اینکه از خودت توقع نداشته باش زود خوب بشی. ماهها و شاید سالها فعلا فکرت درگیره. دوم اینکه اعتیاد به هروئین ترکش خیلی خیلی پایینه و احتمالا اگه خودکشی هم نمیکرد الان داشتی ازش جدا میشدی‌. سوم اینکه خودکشی فقط یه عامل نداره و اینجوری نیست فقط تو باعثش شدی. چهارم اینکه قبول کن که اشتباه کردی و دقیقا مو به مو‌نگاه کن ببین کجاشو اشتباه کردی و جمله به جمله و خط به خط کارهاتو بررسی کن و ازش درس بگیر. پنجم اینکه خودتو ببخش، ماها همه اشتباه میکنیم، هم کوچیک هم بزرگ، هم خواسته هم ناخواسته.

عزیزم با عذاب وجدان داشتن هیچی درست نمیشه 

نامزدت هرویین مصرف می‌کرده که خودش روح و روان آدمو بهم می ریزه این خودش می‌تونه باعث خودکشی بشه 

بنظرم برای آرامش روحش دعا بخون از خدا طلب آمرزش کن براش 

امیدوارم حالت هر چه زودتر خوب بشه ♥️

بهترین کار اینه با روانشناس صحبت کنی. ولی خواهشا اون نامهربونی که به اون کردی رو در حق خودت نکن. اول ...

روانشناس میرم ولی فقط دوسه ساعت حالم فرق میکنه دوباره به حالت قبلم برمیگردم ..راستش اگر طلاق میگرفتم غمش انقدر برام سنگین نبود😔نمیتونم خودمو ببخشم دارم دیونه میشم دستم به هیچجا بند نیس 😭😭