2821
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 40 پست
یکی از عزیزان من خیلی سال پیش جلو چشمش خودکشی کرد. با چاقو زده بود روی قلب خودش. واسه همین میگم‌دذکت ...

😔😔بدترین چیزیه ک تو زندگیم برام اتفاق افتاده تااین سن انقدر سنگینه ک هیچجوره نمیتونم کناربیام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر خوندم تاپیک قبلی ات رو تو مقصر نیستی .اون آور دوز کرده .در ضمن هرکسی حق داره که با همسر سالم ازدواج کنه .و اون دروغ گفته و رفتارهای تو هم طبیعی بوده هر کسی جای تو بود عصبانی میشد

لطفا لایک نکنید .

😔😔بدترین چیزیه ک تو زندگیم برام اتفاق افتاده تااین سن انقدر سنگینه ک هیچجوره نمیتونم کناربیام  ...

میگذره عزیزدلم میگذره. الان این آدم که بهت میگم ازدواج کرده، یه پسر خیلی خوشگل چشم رنگی داره که مدرسه میره. همه زندگیش خانواده و پسرشه. اون خاطرات محو شدن و دیگه کسی چی بشه یادش بیافته. صبوری کن، این دنیا پر از درد و عذابه و واسه هر کدومش‌میگیم آخ آخ این‌ دیگه آخرشه ولی‌ما قوی تر از این حرفایم میگذره و حتی یادمون میره. 

میگذره عزیزدلم میگذره. الان این آدم که بهت میگم ازدواج کرده، یه پسر خیلی خوشگل چشم رنگی داره که مدرس ...

من که دیگ تاعمر دارم ازدواج نمیکنم ولی از خدا میخام یا دلمو آروم کنه یامنم ببره پیش نامزدم💔

بالخره تو مقصر نیستی .میتونست بیاد عذر خواهی کنه و ترک کنه .هر کسی مسول اعمال خودشه

میدونی حتی خونوادشم می‌دونستن اعتیاد داشته ولی گفتن زن بگیره درست میشه خیلی سعی کردم بااین حرفا خودمو قانع کنم ولی دله لامصبم این حرفا حالیش نیس وجدانم ازاون بدتر

میدونی حتی خونوادشم می‌دونستن اعتیاد داشته ولی گفتن زن بگیره درست میشه خیلی سعی کردم بااین حرفا خودم ...

براش خیرات بده 

قرآن بخون 

هیچ چیزی اندازه سوره ملک به درد میت نمیخوره 

خودتم خودت رو سرگرم کن باشگاه برو 

دارم میگم تو اندازه سر سوزن مقصر نیستی ک هیچ تازه فریب در ازدواج هم اون مرحوم و خانواده اش داشتن .مگه دختر مردم اعصاب و آینده و آرزوهاش رو از سر راه آورده ک بچه شما رو با گذاشتن عمرش و هدر زندگیش ترک بده والله

لطفا لایک نکنید .