2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعی

466 بازدید | 101 پست

خانما من اظطراب اجتماعی دارم 21سالم این ماه تموم میشه از بچگی باهام بوده از مردم و صحبت کردن باهاشون میترسم وقتی کسی می‌پرسه اسمت چیه رشتت چیه رمز کارت؟اینا خیلی واسم سخته یعنی با کسی که حرف میزنم خودمو گم میکنم میترسم باعث میشه استرس شدیدی بگیرم و برای پاسخ دادن به اون سوال لکنت میگیرم یا زبونم نمیچرخه تو دهنم و همه با تعجب نگام میکنن نمیتونم مستقل برم بازار خرید کنم چون از پرسیدن سوال رمز کارت یا چه چیزی نیاز دارین میترسم و باعث استرس و لکنت شدیدی در من میشه تپش قلب میگیرم تو گونه هام حس سوزش میکنم تو موها و قفسه سینم حس گرما و سوزش شدیدی میکنم خیلی برام آزار دهنده هست نمیتونم برم دکتر خودم نوبت بزنم نمیتونم برم خونه فامیلی که خیلی کم همو میبینیم باعث میشه هی تو جمع سکوت کنم هی گوشه گیری کنم با کسی دوست نشم خانما شرایط رفتن پیش روانشناس رو هم ندارم نه پولش رو دارم نه گواهینامه دارم نه از اطرافیانم کسی پولشو داره که بتونم برم درمان شم تورو خدا اگه تجربه ای چیزی دارید راهنمایی میتونید کنید کمکم کنید خیلی ناراحتم 🥺💔😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم وقتی میگی خیلی وقته باهاته خب باید بری پیس روانشناس 

ولی خب اگه نمیتونی بری ی چن تا توصیه میکنم بهت 

اول اینکه تا وقتی خودتو تو همچین موقعیت هایی قرار ندی هیچ وقت ترست از بین نمیره 

میدونم سخته ولی کم کم بهتر میشه تا میتونی خودتو بنداز تو جمع 

بعد اینکه جلوی آینه تمرین کن با خودت صحبت کن خیلی کمک کننده اس 

و اخر اینکه همه اینا ی ریشه و علت داره ک باید پیداش کنی هر روز ب خودت یاد اوری کن ک چقدر ارزشمندی شکرگزاری کن و اینکه هی ب خودت بگو قرار نیس اتفاق خاص و ترسناکی بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارمش واقعا سخته درکت میکنم 

برا درمانش چکار کردی؟

آیا اصلا قابل درمان هست؟

خیلی ناراحتم خیلی غصه میخورم

خصوصا امروز که بازار بودم یه کلمه هم نتونستم با فروشنده ها حرف بزنم 😔💔

همش مامانم حرف میزد جای من😔💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برا درمانش چکار کردی؟ آیا اصلا قابل درمان هست؟ خیلی ناراحتم خیلی غصه میخورم خصوصا امروز که بازار ...

فعلا که درمان نشدم 

من نمیتونم از خودم دفاع کنم وقتی یکی حرفی بهم میزنه بلد نیستم جوابشو بدم مثل احمقا سکوت و بغض میکنم وبعدش خودخوری میکنم تو ام اینجوری هستی؟

دختر ترک
عزیزم وقتی میگی خیلی وقته باهاته خب باید بری پیس روانشناس  ولی خب اگه نمیتونی بری ی چن تا توصی ...

بله علت داره علتش اینه که من از سن پیش دبستانی حتی فک کنم کمتر لکنت گرفتم بسیاربسیار شدید بود الان دیگه خوب شدم اما اون لکنته کاری کرد خیلی تو خودم برم از همه فاصله بگیرم و باعث اظطراب اجتماعیم شد اینم بگم من تا حالا تنهایی کاری انجام ندادم مثلا تا به حال نوبت دکتر نزدم برا خودم تا به حال بازار نرفتم خودم تنهایی هیچ هیچ تا به امروز خیلی عذاب میکشم همش ترس اینو دارم وقتی با کسی حرف بزنم و این جوری بشم لکنت بگیرم عجیب غریب نگام کنه و یا به روم بیاره💔😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا که درمان نشدم  من نمیتونم از خودم دفاع کنم وقتی یکی حرفی بهم میزنه بلد نیستم جوابشو بدم م ...

نه من جواب میدم به نظرم این مورد ربطی به اظطراب اجتماعی نداره البته گاهی نمی‌دونم چی بگم و گاهی برا اینکه بحث کش نیاد سکوت میکنم اما با غریبه ها خصوصا خیلی سخته ارتباط بگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله علت داره علتش اینه که من از سن پیش دبستانی حتی فک کنم کمتر لکنت گرفتم بسیاربسیار شدید بود الان د ...

خیلی خب عزیزم مطمئن باش اگه بخوای درمان میشه ب خودت تلقین نکن   قرار نیس اینطوری بمونه 

همونو ک گفتم امتحان کن خودتو در معرض صحبت کردن قرار بده رفته رفته خوب میشه 

ذهنت باید باور کنه ک میتونی این کارو انجام بدی 

بعدشم اگه لکنت بگیری ی وقت چی میشه مثلا    نمیمیری ک خدایی نکرده فقط باید ب خودت بگی هیچ اتفاق خاصی نیس خودتو آروم کن 

نه من جواب میدم به نظرم این مورد ربطی به اظطراب اجتماعی نداره البته گاهی نمی‌دونم چی بگم و گاهی برا ...

نه منم‌ اضطراب اجتماعی شدید دارم. تو مدرسه تو کنفراس و اینا مشکل داشتی؟‌

دختر ترک

منم همین جوریم حالا تو خوبی باز من حتی تو همین سایت هم از شدت اضطراب خیلی جاها نمیتونم نظرم رو بگم یا وقتی تاپیکی میزنم و یکم شلوغ شه و کنترلش از دستم در بره سردم میشه و میلرزم قبلا شدتش کمتر بود اما هر چی میگذره بدتر میشم 

خیلی خب عزیزم مطمئن باش اگه بخوای درمان میشه ب خودت تلقین نکن   قرار نیس اینطوری بمونه  ه ...

الان راستش یه استارت هوایی زدم مثلا تو دانشگاه کلی رفیق دارم تو فامیل دیگه مثل قبل از صحبت کردن فرار نمیکنم منم خودمو میندازم تو جمع تو صحبت کردن و اینکه من هنوز عقدم و همسرم منو می‌بره گاهی پیش اقوامش من اقوامشو اولین باره میبینم اما بسیار گرم و صمیمی حرف میزنم و برخورد میکنم و اینکه گاهی میریم بیرون تو جمع های حدودا غریب گاهی خودمو تو جمع و صحبت و شوخی و خنده میندازم خیلی نیست شروع کردم ولی خیلی دارم عذاب میکشم شاید یک سالی هست که شروع کردم به اینکار

اما بازار رفتن نوبت زدن صفر صفرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منم‌ اضطراب اجتماعی شدید دارم. تو مدرسه تو کنفراس و اینا مشکل داشتی؟‌

الان دانشگاهم اره کنفرانس خیلی برام سخته خصوصا اگه مسلط نباشم رو درسی که کنفرانس میدم ولی رفیقامو نمیزارم کنفرانس بدن من جاشون میدم تا بتونم مبارزه کنم با این دردی که دارم😔💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان راستش یه استارت هوایی زدم مثلا تو دانشگاه کلی رفیق دارم تو فامیل دیگه مثل قبل از صحبت کردن فرار ...

خیلی عالیهههه 

پس داری تلاشتو میکنی مطمئن باش نتیجه میگیری 

ولی بازار رفتن و اینا باید راحت تر باشه بنظرم چون قرار نیس دوباره اون ادما رو ببینی و اونا نمیشناسنت

ولی خب ی برنامه بچین تنهایی برو بازار ک این مرحله رم با موفقیت پشت سر بزاری 

الان دانشگاهم اره کنفرانس خیلی برام سخته خصوصا اگه مسلط نباشم رو درسی که کنفرانس میدم ولی رفیقامو نم ...

افرین من حتی اگه مسلط هم باشم نمیتونم اصلا 

برای من خیلی شدیده

دختر ترک
منم همین جوریم حالا تو خوبی باز من حتی تو همین سایت هم از شدت اضطراب خیلی جاها نمیتونم نظرم رو بگم ی ...

تو جمع های حضوری اینجوری هستی؟من تمام ترسم از لکنت گرفتنمه و الا قشنگ حرفمو میزنم از اینکه لکنت بگیرم میترسم می‌دونم لکنتم دلیلش اظطراب اجتماعی هست نه چیز دیگه

وقتایی که با فامیل یا دوستام حرف میزنم این مشکل رو ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40