2777
2789
سلام من آرایشگاهم چهره پردازانِ، ی هفته دیگه هم وقت مشاوره ست ولی الان دوست دارم بدونم کسی رفته و یا می دونه اونجا ب چ چیزایی باید دقت کنی؟! حواست باشه و ...
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
باران مهر من نمیدونم کار آرایشگاه شما چطور هست ولی پیشنهاد می کنم کار آرایشگاه هایی مثل گل سرخ و آرایشگاه گلها تو تهرانپارسو بری ببینی. واقعا کاراشون اکثرا خوب هستن و قیمت هاشون پایین ترن ولی متأسفانه بعضی آرایشگاه های سمت غرب و شمال تهران با پولای آنچنانی که میگیرن اصلا خوب کار نمی کنن نمونش همکارم بود که اونطور که پول داده بود خوب نشده بود. شاید پیشنهاد من به دردت بخوره. ان شاءلله در پناه خدای بزرگ و مهربون کنار همسرت خوشبخت بشی.
الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم آلبالو جان و خدا رو شکر ک راضی بودید
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
ممنونم هلو جان از پست تون، ولی من این آرایشگاه رو انتخاب کردم و کمتر از ٢ هفته دیگه هم عروسیم هست. دوست داشتم درموردِ این آرایشگاه راهنمایی شم..
باران مهر جان یه راه مطمئن این هست که یه روز مثل روزای پنجشنبه و جمعه که عروسیا زیاد هست طرفای ساعت یازده دوازده ظهر بری آرایشگاهت و عروسارو از نردیک ببینی. این کارو انجام دادی عزیزم؟
الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)
بله هلو جان رفتم.. عروساشو پسندیدم، قرارداد بستم
ممنونم آبنوس جان، تاج جزو پکیج شون هست