2777
2789
عنوان

شما آدمی به گرفتاری ما دیدین😔

225 بازدید | 12 پست

من ۹ساله ازدواج کردم یه دختر ۷ساله هم دارم خودم ۲۶سالمه همسرم۳۷ هم خانواده خودم هم همسرم روستایی هستن ما ازدواج کردیم اومدیم شهر از اول که اومدیم شوهرم کار میکرد خرج زندگیمونو میداد تا دوسالگی دخترم شوهرم ور شکست شد ‌پدر شوهرمم بدهی بالا آورد پدرمم وضع مالیش داغونه ما هم یه ماشین داشتیم با کمی طلا تمامشو دادیم بدهی هامون که یک سوم بدهی هامون هم نمیشد همسرم افتاد زندان که از اونجا هم دویست میلیون وام برداشتیم که کلش رفت پای بدهی ها حالا نصف چکاش جمع شده ولی هنوز هم بالای ۵۰۰میلیون بدهی داریم همسرم کارگری می‌ره که نه میتونیم اجاره خونه بدیم نه میتونیم وام هامون رو بپردازیم نه بقیه طلبکاران دست بر میدارن نه خورد و خوراک داریم نه بچم یه لباس درست و حسابی داره 

اصلا دلم خیلی گرفته بیاین درد و دل کنیم😔

منم خدایی دارم...😊

هرکسی به نوعی گرفتاره

براتون دعامیکنم عزیزم 

🌱

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونی بری سرکار؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شرایط شما خیلی سخته من درک میکنم ان شاءالله خدا خودش کمکتون کنه ولی خداروشکر کن به خاطر سلامتی که دارید. دختر من نارس به دنیا اومد کلی خرج کردیم و خیلی نذر ونیاز .زندگیم خیلی بهم ریخته .یکشنبه هم دخترم باید جراحی بشه فقط ۲ماهشه. ما هم وضع مالی خوبی نداریم اما فقط از خدا سلامتی دخترمو میخوام. اینو بدونم همه درگیر مشکلات هستن هرکسی به طریقی

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
شرایط شما خیلی سخته من درک میکنم ان شاءالله خدا خودش کمکتون کنه ولی خداروشکر کن به خاطر سلامتی که دا ...

از خدا می خوام که ایشالله دخترت سلامتیشو به دست بیاره

منم خدایی دارم...😊