2777
2789
عنوان

نامزدم و درخواست عجیب😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 39 پست
عزیزم قبلش با هم آشنا بودین؟ شناخت کامل داری؟

آره همسایمون بود ۴ سال باهم دوست بودیم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دیگه چی نوشابه و ماستم میخوای؟😐😐😐

البته تا عروسی هیچ‌کاری‌نکن ادم از فردای خودش خبر نداره یهو دیدی بهم خورد نامزدیتون خدایی نکرده اونوقت تو میمونی و پشیمونی

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
ی بسته کافور رو تزیین کن همین الان بفرست براش روز مرد رو تبریک بگو‌ب مرتیکه😐🤣

😂😂😂😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
اگرعقدی اشکال نداره برارفع نیازتایه حدی داشته باشید، ولی رابطه ی کامل نه

تا یه حدی یعنی چی😂

بگو دیگه چی نوشابه و ماستم میخوای؟😐😐😐 البته تا عروسی هیچ‌کاری‌نکن ادم از فردای خودش خبر نداره یه ...

آره خوب انقد پیام داده بلاکش کردم😂😂

چندروز پیش یکی تایپک زده بود دوران عقد رابطه داشتن الان بعد یکسال مرده گفته تو دختر خوبی نبودی که رابطه داشتی باهام ومورد داری، اگه خوب بودی اجازه رابطه نمیدادن وخيلي تهمتها خیلی مراقب باش خاهر جان 

چندروز پیش یکی تایپک زده بود دوران عقد رابطه داشتن الان بعد یکسال مرده گفته تو دختر خوبی نبودی که را ...

چقد مرد ها پررو شدن خداوکیلی قدیم شب عروسی فرار میکردن الان میگن آماده ی😐😂