2777
2789
تاپیک واسه شما بود؟؟ من اصلا نگاه نکردم اسم اسی چیه😅

اره

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خود مدیرش بیاد داخل یه تاپیک دیگه هم رو پشت سر هم بنویسه، این همه اومدیم جلو، این کار درست نیست، ...

مدیرش همینجاس ..کامنت گذاشته.دایا دایا دایاس

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏
همینجا بگو دوباره😁🤝

🤕😳 80 صفحع رو 

به نی نی بار بگید باز میکنه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
چون ساخته ذهن نویسنده بود  ذهنش و قلمش خلاق بود و اینو نوشته بود در حالی ک واقعیت نداشت

واقعا نباشه مگخ چی میشه مگه فحش داده بود توهین کرده بود با احساسات کسی بازی کرده بود واقعا ادم به عقل بعضیا شک میکنه

خیلی بی جنبه ن بخدا فک کنم سر کاخ و خونه فول اپشن اخر درگیر شدن باهم

خلاصه براتون بگم مریم تونست شرایط رو‌کنترل کنه و خودشو زیر دست خانواده شوهر نکرد توقع هها رو پایین اورد و اوضاع رو مدیریت کرد شوهرشم بهتر شده و بیشتر طرفدار زنشه و حالا یه پسر کوچولو هم داره

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

کاش خود مدیرش بیاد داخل یه تاپیک دیگه هم رو پشت سر هم بنویسه، این همه اومدیم جلو، این کار درست نیست، ...

عزیزم اخه من چطوری دوباره 80 صفحه بنویسم

به نی نی یار بگید باز کنه

@نی_نی_یار_پنج  

چیشد رفتن مسافرت؟ من تا صفحه25 خونده بودم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نه اصلا به نظر نمی اومد همچین چیزی.همه چی با جزئیات بود .من که باور کردم

من نمیدونم تاپیکو اصلا نخوندم ولی ی سر زدم به صفحه اخر تاپیک انگاری همه گفته بودن سرکاریم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
خیلی بی جنبه ن بخدا فک کنم سر کاخ و خونه فول اپشن اخر درگیر شدن باهم خلاصه براتون بگم مریم تونست شر ...

نه من قفل کردم

هیچ درگیری نبود