2777
2789
عنوان

بی پولی

748 بازدید | 30 پست

اگه پدرتون پول لازم داشته باشه بخواد ماشینشو بفروشه بعد شوهرتون همون مقدار پولی که باباتون لازم داره رو داشته باشه بخوادم ماشین بخره ولی ماشین باباتونو نخره بره یه ماشین پایین تر با همون پول بخره شما ناراحت میشین مثلا پدرتون با همون پول بهتون آریزو 5 گارانتی دار بده ولی شوهرتون بره جک جی فور بخره موندم تو گل بخدا شوهرم این کار و کرده الانم داره تو بالکن جوجه میزنه با خوشحالی میگه ببریم خونه مامانتینا بخوریم با هم یه لحظه رفتم خونه مامانم بابام گفت من راضی نیستم هر وقت خودت کار کردی پول دراوردی این کارا رو بکن

بعدا چشم بابات تو اون ماشین هست میگن مال همسایه و فامیلو هیچوقت نخرین بهرحال مشتری برای بابات پیدا میشه

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا چشم بابات تو اون ماشین هست میگن مال همسایه و فامیلو هیچوقت نخرین بهرحال مشتری برای بابات پیدا م ...

اخه نمیتونه راحت ماشینشو بفروشه چون از کارخونه خریده وام داره رو ماشینه قسطاش هنوز هست چشمشم نمیمونه میشناسمش

شوهرتون کار اشتباهی نکرده بلخره ماشین پدرتون هم فروش می‌ره نگران نباش

تا فروش بره من بین شوهرم و بابام له میشم دارم از غصه میمیرم شوهرمم هی میگه برات ماشین اتومات خریدم نو چرا شادی نمیکنی

تو اینجور مسائل دخالت نکن 4 روز دیگ ماشینه چیزیش میشه منتش برا شما میمونه از قدیم گفتن با اشنا مع ...

یعنی چوب دوسر ... که میگن منم این وسط الانم غذا رو پختته گیر داده بریم اونور بخوریم بابامم داغون نشسته وسط کارد بزنی خونش درنمیاد چیکار کنم نره اونور