خیلی احساس تنهایی میکنم ، همش با اطرافیانم بحثم میشه، بعدش تو اتاق خودمو حبس میکنم ، زیاد آدم اجتماعی و اهل دوست و رفت و آمد نیستم ، شماها تنهاییتونو با چی پر میکنین ؟
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..
عآدی برخورد کن فراموش میشه ، دوست شدین یا فقط خوشت میاد ازش؟ اونم از تو خوشش میاد ؟
بعد از اینکه من دید گفت من ازت خوشم اومده بیا باهم باشیم 🤕🤣 ابروم رفت منم گفنم نه و ابن حرفا
اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..
🤭 ایشالا هر چی خیره عزیزم ، قبل از عاشق شدن ، از عشق اون طرف هم تا حدی مطمئن شو ، موفق باشی
اوتم دوسم نداره