تا دیروز مصمم بودم براطلاق اما انگارپشیمون شدم ازطلاق. علت طلاقم خیانت بود به یکی پیام داده بود وزنگ زده بودش من متوجه شدم اماتوحالت عادی نبوده توعالم مستی اینکاروکرده .طلاقمون توافقی بودش من صدتا ازسکه هاموبخشیدم قراره چهارده سکه بده خونه برامون بگیره حضانت دخترموبه من داده ماهی هم قراره پنج ملیون پول بده ولی من الان بعدگذشت ده روز ازاین اتفاق پشیمون شدم رفتیم پیش وکیل مشاوره هامونم تموم شده هردو گفتیم تموم شه.
دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چهارده تا سکه معادل چهارصد پونصد میلیون + خونه گرفتن + حضانت دخترش+ ماهی پنج میلیون از هر دوی ...
دقیقا درست میگی فک نکردم بودم بهش 👌
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^