2777
2789
عنوان

چی کار کنم اذیتم میکنه تو کلاس جلو همه ضایعم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست
نمیتونم بعدش میگن عرضه نداشت از خودش دفاع کنه  و واقعانم ندارم... شنبه رفتم مدرسه چی کار کنم& ...

بگن ، حرفشون اهمیت نداره اگه مثل اونا رفتار کنی شخصیت خودتو زیر سوال میبری ، برو به مدیر بگو و به خانوادت ، نباید اجازه بدی کسی اذیتت کنه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کس دعوا کردم ک کارمون ب کتک کشید،،،صورتشو زخم کردم ،تا همیشه یادگارش بمونه،،،رو صورت دونفر یاد ...

اینا وحشن واقعا میترسم ازشون الان از دیروز دارم خود خوری میکنم اصلا نمیتونم کسی چیزی میگه جوابشو بدم 

اخی … یادش بخیر ، بزرگ شدیم رفت، دو‌سال دیگه سی سالم میشه . البته هنوز همونطوریم😂 ولی خب حس خو ...

آره واقعاچه روزایی بودیادش بخیر انشالله همیشه شادباشی اون زمان که بودی نی نی سایت جوش خیلی بهتربود الا دیگه متاسفانه مثل قبل نیست ازهرده تاتاپیک ۹ تاش تاپیک خیانت ودعوای کاربرا وغم وغصه هست کاش میشداوندوزابرگردن ازدواج کردی سوگلی جان؟بچه؟ ازوقتی که رفتی همیشه برات باکاربرای قبلیم تاپیک میزدم بادوستان خاطره بازی میکردیم همیشه توفکرت بودم ❤❤

اینا وحشن واقعا میترسم ازشون الان از دیروز دارم خود خوری میکنم اصلا نمیتونم کسی چیزی میگه جوابشو بدم ...

خب منم نشسته بودم...هم کلاسیم اوند الکی زد تو سرم،،،از منم خیلی بلند تر بود،،،بلندشدم ی چنگ انداختم تو صورتش زخنیش کردم مقنعه شم در اوردم،،،،بار اولش نبود هی اذیتم میکرد،،،بیش از اندازه هم زشت و وحشی بود،،،بعد از اون دیگه از ترسش نگامم نمیکرد

چیکار کنمم؟ اینو بیخیال شم بار بعدی اومد طرفم بزنمش؟

کاریش نداشته باش،،اول با حرف بهش متلک بگو ،،بگو با ادم احمق کاری ندارم،،،اگه دیدی میخواد بیاد طرفت پیش دستی کن و بزنش بگو فک کردی کی هستی ،،،بعدشم سریع برو دفتر قبل اون شکایت کن

کاریش نداشته باش،،اول با حرف بهش متلک بگو ،،بگو با ادم احمق کاری ندارم،،،اگه دیدی میخواد بیاد طرفت پ ...

پس کلا تو کلاس نظر میدم و هستم چون ی جوریم من تا همه از دستم راضی نباشن نمتونم چیزی بگم حس اضافه بودن دارم تو اون کلاس اگه چیزی گفت اونک میگم بعد ...

خب منم نشسته بودم...هم کلاسیم اوند الکی زد تو سرم،،،از منم خیلی بلند تر بود،،،بلندشدم ی چنگ انداختم ...

چخوب ک تونستی من فقط عقب میرفتم ..

خیلی برام مهمه نظز بچه فقط الان دارم فک میکنم ک آبروم رفته...

چخوب ک تونستی من فقط عقب میرفتم .. خیلی برام مهمه نظز بچه فقط الان دارم فک میکنم ک آبروم رفته...

خب کلا دختر ارومی بودم،،،واسه همه عجیب بود ک زدمش،،،همه میگفتن حقش ،،،بس اذیت همه میکرد ،،ا