2777
2789

بچها ببینید من تو کلاس کسی مزه میپرونه نمتونم جوابشو بدم و ... وای بحال اینجور لحضه ای 

این دختره کلا ادای لات بودنش میاد امروز رفیقش پا گذاشته رو صندلیم گفتم پاتو ور دار مثلا روش میشیما 

بلد شد با پا و دست حمله کردن و واقعا هم جدی بودااا 

یعنی قشنگ داشته میکشت منو من با خنده فقط عقب میرفتم ک بقه بچها گفتن بزنش چرا اینجوری میکنی 

کلا نمیخوام دعوا رخ بده بخدا منم بلدم جفتک بندازم و واقعانم شخصیتم ی جوریه کسی چیزی میگه اشک پر چشام جمع میشه و سریع استرس میگیرم بعد او فقط میزد من هنو از استرس زیاد حتی نتونستم بگه ب اون دختره بگم ک این وحشی و.. 

بعد این رفتارش اولیل اینجوری نبود بار قبلم پریروز اومد با پا کل مانتو خاکی کرد 

نمخام دعوا کنم شما چند تا چیز بگید ک بگم چون دیگه تو روم دیده و حتما باز انجام میده و اگه بار بعدی اومد نزدیک منم بزنم؟ یا برم تو جمعشون عکلعملم چی باشه؟

و اینم بگم اونا ی اکیپن من تنهام 

چجوری باید ۶ ماه تحمل کنم خدایا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون جایی که توش هستی مدیری چیزی نداره ؟ خیلی راحته بری باهاشون صحبت کنی جواب نگرفتی شکایت کنی تا این حیوون رو ببرن به طویله اش 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
سلام سوگللل قشنگممممم خوش برگشتی عزیزدلم😍🥰🥰

سلام گلم عه منو میشناسید یا خدا 😂 شش سالللل گذشته 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
سلام گلم عه منو میشناسید یا خدا 😂 شش سالللل گذشته 

بی خیال دختر من ازسال ۹۵ اینجاهستم باکاربری های دیگه توی تاپیکات همیشه بودم ونظرمیدادم کلی باهم حرف میزدیم صدسال دیگم بگذره خب ازیادمن یکی که نمیره اون شلوار گل گلیت جهانی شده 😂

اون جایی که توش هستی مدیری چیزی نداره ؟ خیلی راحته بری باهاشون صحبت کنی جواب نگرفتی شکایت کنی تا این ...

نمیتونم بعدش میگن عرضه نداشت از خودش دفاع کنه 

و واقعانم ندارم...

شنبه رفتم مدرسه چی کار کنم 

بی خیال دختر من ازسال ۹۵ اینجاهستم باکاربری های دیگه توی تاپیکات همیشه بودم ونظرمیدادم کلی باهم حرف ...

اخی … یادش بخیر ، بزرگ شدیم رفت، دو‌سال دیگه سی سالم میشه . البته هنوز همونطوریم😂 ولی خب حس خوبی بهم دادی گوگولیم❤️