zeynabbbbbbbbbbbbb مدیر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 427 عنوان عکسم نظرتون راجب چهرم چیه😁 | مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 158 پست نظرتون راجب چهرم و سنمم بگید 1402/11/05 | 12:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس۱ عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 660 اسی دوباره بزار ندیدممم آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
خاکتوس عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 4398 وای موهات چ خوشرنگهه مگه رنگ خاصی داره؟ نکنه کورنگی گرفتم😐 خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️) میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
messy_girl عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4514 کلا نچرالا خیلی تو دل بروترن ... مثلا اسی عکسش حتی فیل تر زیبایی هم نداشت ولی عکس شما هم فیل ... خب چرا اينارو به من ميگي؟نظرتو واسه خودت نگه دار من ازت نظرتو نخاستم من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
گیلدختmm عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 9264 چقد شبیه هندیایی زیبا♡ مچکر عزیزمم خیلی از چهره هندی ها خوشم میاد اتفاقا❤️❤️❤️ بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12506 شرمنده بخاطر موهام بگو چطور آدمی به نظر میرسم دیدمت قبلا ولی یادم نبودفکنم یبارم بت گفتما۲۲ تا ۲۵ سال بت میخوره ولی نمیدونم چندسالتهبت میخوره بداخلاق باشی اما مهربونی😁بعضی وقتا خیلی ادم شادی هستیزود عصبی میشی و خودخوری میکنیکارای ادما هم یادت نمیرههمینا دیگه تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
خدا_جونم_پناهم_باش عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2039 خب چرا اينارو به من ميگي؟نظرتو واسه خودت نگه دار من ازت نظرتو نخاستم نظر دادنیه خواستنی نیستسایت عمومیه انتقاد پذیر باش خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من قشنگی آخرش با تو🦋💙
گیلدختmm عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 9264 مگه رنگ خاصی داره؟ نکنه کورنگی گرفتم😐 آره منم برام عجیب بود نظرشون چون مثل اکثر ایرانی ها مشکی هست بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم
خاکتوس عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 4398 آره منم برام عجیب بود نظرشون چون مثل اکثر ایرانی ها مشکی هست فکرکنم اشتباه ریپلای کرد فکرکردم موهاتو رنگ و لایت کردی زدم رو عکست دیدم مشکیه😁 خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️) میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
خدا_جونم_پناهم_باش عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2039 مچکر عزیزمم خیلی از چهره هندی ها خوشم میاد اتفاقا❤️❤️❤️ اره موهای پرپشت و مشکیشون چشم و ابروی سیاه وجذابشونخودمم دوستشون دارم به منم میگن شبیهشونم😂❤️ خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من قشنگی آخرش با تو🦋💙
messy_girl عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4514 نظر دادنیه خواستنی نیست سایت عمومیه انتقاد پذیر باش عزيزم من عكسمو نزاشتم كسي نظرشو بگه يه نفر اينجا تحليل ميكنه واسه اون ريپلاي كردم اگر يكم چشماتو باز كني سايت عموميه ولي عقده گشايي جاش اينجا نيس😁 من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
گیلدختmm عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 9264 دیدمت قبلا ولی یادم نبود فکنم یبارم بت گفتما ۲۲ تا ۲۵ سال بت میخوره ولی نمیدونم چندسالته بت می ... 😂😂بامزه بود 19 سالمه بد اخلاق خب هر از گاهی چون تو سن نوجونی هستم مهربون هم هستم ولی همچی یادم میره 😂ممنون❤️❤️❤️ بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم
گیلدختmm عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 9264 فکرکنم اشتباه ریپلای کرد فکرکردم موهاتو رنگ و لایت کردی زدم رو عکست دیدم مشکیه😁 اها بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12506 😂😂بامزه بود 19 سالمه بد اخلاق خب هر از گاهی چون تو سن نوجونی هستم مهربون هم هستم&nbs ... ببخشید دیگه همش اشتباه🤣خیلی زور زدم ولی خب حسم نیومد😑 تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
گیلدختmm عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 9264 ببخشید دیگه همش اشتباه🤣 خیلی زور زدم ولی خب حسم نیومد😑 نه اشتباه نبود اتفاقا خوشم اومد 😍 بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم