2777
2789
نظر بديم ديگه سايت عموميه اا چرا مثه ملخي  نچرال نچرال ميكردي اين بود برو همون عملي شي تو بهت ...

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

توهین میکنن...در صورتیکه من فقط نظر دادم گفتم به نظرم آدمای نچرال از آدمایی که عمل کردن تو دل بروترن 

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
نمیشه هرکاریم کنیم مظلومیم خوبه چهره مظلوم

چرا نمیشه 

من حالم دیگه بد میشه هرکی میگه مظلوم

وقتی ارایش کنم به حد تعادل شیک پوش بشم رو حرف زدنم زبان بدنم کلا رو خودم کار کنم شاد و پر انرژی باشم دیگه کسی نمیگه مظلوم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیشه  من حالم دیگه بد میشه هرکی میگه مظلوم وقتی ارایش کنم به حد تعادل شیک پوش بشم رو حرف ...

من بد اخلاق و عصبی م تو محیط بیرون همشم اخم میکنم ولی باز بم میگن مظلوم😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

شاید چون ساکت و کم حرفی چون منم کم حرفم

اخه یه طرفی بم میگفت حتی دستات مظلومن  

منم قبول کردم دیگه همه جام مظلومه🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نظر بديم ديگه سايت عموميه اا چرا مثه ملخي  نچرال نچرال ميكردي اين بود برو همون عملي شي تو بهت ...

تو چی😂ی مرد از رابطه‌ی ۹ ساله درمیاد طلا میخره

نکنه پول عملو کاشت مژه و... اونا میدن،بعد کنکور میخواسته پلنگ شه🤣

عکستو که چند بار تاپیک زدی نظر خواستی تو سایت😂

آرایش فراوون 

لب تزریق شده

فیل تر وقت عکس گرفتن

نه توروخدا تو خوبی😂البته کسی که دائم به فکر عشق و عاشقیو دیده شدن باشه*دخترا ی جوری نیگا کردن بهم تو دانشگاه😂*

از این بهتر نمیشه

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
عزيززززم من دنبال نظر دادن نبودم نيتم تحليل شخصيت بوده🫤🫤🫤🫤🫤واقعا حاليتون نيس؟ هركيم نظر داد در ...

تحلیل شخصیت؟😂😂😂😂😂

اینکه جواب همرو میدی نشان دهنده ی اعتماد به نفس پایین شماست