افرودیت۲۳۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2166 عنوان اونایی که بینی گوشتی داشتن و عمل کردن 100 بازدید | 5 پست بعد چند وقت متوجه تغییرات و کاهش ورم شدین میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰 1402/11/05 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helbanu عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 995 کلا عمل نکن دوست من چهار ساله پیش بهترنی دکتر تهران عمل کرده هنوز که هنوز پشیمون
riasari عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3563 من نسبتا گوشتی بودم بعد ۹ ماه تقریبا هزار بار برگردم باز عمل میکنم
افرودیت۲۳۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2166 کلا عمل نکن دوست من چهار ساله پیش بهترنی دکتر تهران عمل کرده هنوز که هنوز پشیمون کردم و پشیمونم...انقدر سخت بود عملم همش با خودم میگفتم عب نداره می ارزه اما دریغ از ذره ای تغییر میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
افرودیت۲۳۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2166 من نسبتا گوشتی بودم بعد ۹ ماه تقریبا هزار بار برگردم باز عمل میکنم عزیزم شما هم اوایل فکر میکردی تغییر نکرده بینیت؟ورم هات از کی از بین رفتن میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
riasari عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3563 عزیزم شما هم اوایل فکر میکردی تغییر نکرده بینیت؟ورم هات از کی از بین رفتن اوایل تغییر کرده بود ولی تغییر بد گنده و بد فرم بود انگار کسی سرشو کوبیده کم کم ورم خوابید پره هارو من دست نزده بودم