2777
2789

واقعا خستم 

قضیه اونجوره ک اونم از من بدش نمیاد ولی اصلا تو این فازا نیس میدونم اگه بگمش رد نمیکنه از خداشم هست 

ولی نمیدونم چجوری بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا خیلی دوست دارن کسی محبت کنه می فهمن دوسش داری

چه غلطی کنم 

چجوری محبت کنم 

میترسم اگه بگم بعدا بکوبه تو سرم 

شخصیت اینجوری نداره ها ولی دوس داشتم اون طالب من بود 

تا اونجا که من می دونم اگر پسری دختری رو دوست داشته باشه و شناخت لازم را داشته باشه ازش و شرایط خودش هم تا حدودی مساعد باشه ، درنگ نمی کنه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

به نظرم نگو ...

بگی خودت اذیت میشی ...

پسرا همینن ،برای منم مثل تو شد ولی نگفتم ،فقط نشون دادم که یه جورایی خوشم میاد ازش و اونم بی میل نبود ولی خوب نمیشه ...یه چیزی این وسط مشکل داره از سمت اونا ...

امیدوارم برای شما تهش خوب بشه ...

You're all the things I've got to remember

مثلا سر صحبت وباز کن وازش کمک درسی بگیر بگو نیاز دارم کمکم کنی بعد اروم اروم ...

یبار دادم ب زور جواب داد بعدم گف فعلا مجازی ندارم تدریس 

بعدم کلا کلاس چهارم و پنجم و داره

به نظرم نگو ... بگی خودت اذیت میشی ... پسرا همینن ،برای منم مثل تو شد ولی نگفتم ،فقط نشون دادم که ...

نمیتونم کنار بیام و بگم اره فک کنم باید قیدشو بزنم 

نمیتونم کنار بیام و بگم اره فک کنم باید قیدشو بزنم 

بیخیالش شو پس ...

اگه چیزی باشه خودش راه پیدا میکنه ،طرف منم یه بار حالش خوبه ،یه بار میگه هر کاری داشتی بگو و از این حرفا حتی چیزی که مربوط نیست بهش 🫤 ولی دیگه گفتم یه مدت بی خیال بشم 

You're all the things I've got to remember