یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا اونجا که من می دونم اگر پسری دختری رو دوست داشته باشه و شناخت لازم را داشته باشه ازش و شرایط خودش هم تا حدودی مساعد باشه ، درنگ نمی کنه
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
پسرا همینن ،برای منم مثل تو شد ولی نگفتم ،فقط نشون دادم که یه جورایی خوشم میاد ازش و اونم بی میل نبود ولی خوب نمیشه ...یه چیزی این وسط مشکل داره از سمت اونا ...
نمیتونم کنار بیام و بگم اره فک کنم باید قیدشو بزنم
بیخیالش شو پس ...
اگه چیزی باشه خودش راه پیدا میکنه ،طرف منم یه بار حالش خوبه ،یه بار میگه هر کاری داشتی بگو و از این حرفا حتی چیزی که مربوط نیست بهش 🫤 ولی دیگه گفتم یه مدت بی خیال بشم