2777
2789

دیروز یکی نمیدونم دختر بود یا پسر

توی تلگرام به یه خطم چند روز پیش پیام داده بود منم اصلا ندیده بودم

اسمش Karen بود که خب کارن اسم پسر نه دختر اما طرف پروفش دخترونه بود

عکس فیک یه دختر بود !

بعد  نوشته بود دلام خوبی ( سلام )

بعد منم پرسیدم شما دیدم پیام هارو دو طرفه پاک کرد 😐💔

بعد دوباره پیام دادم شما کی هستی که پیام هلو پاک می‌کنی ؟

بعد دوباره پیام هارو پاک کرد و بلاک کرد این سری 😐😐😐

اصن گیج شدم موندم طرف کی بوده

من هیچکس با این اسم و اکانت توی مخاطبینم اصلا نداشتم آخه !

الان ذهنم خیلی درگیر شده طرف کی بوده و چرا بلاک کرده!

بعد عجیب تر از همه اینکه منو توی مخاطبینش داشت چون پروفایلش برام می اومد !

ولی وقتی با خط دیگم امتحان کردم دیدم پروفش نمیاد!

پس نتیجه می گیریم طرف الکی نیومده 

و منو می شناخته !

حالا بنظر شما طرف هدفش چی بوده و چرا این کارو کرده آخه ؟!

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوب بوده بیخیال 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 
هدفش میخواد اذیتت کنه حالا پسر که نیست هیچ پسری دلام نمیگه واقعا همون میخواد اذیت کنه

شاید باورت نشه ولی دیدم پسرایی و که دلام میگن😐🤣🤣

هرکس بوده خیلی لوس بوده واقعا ! شعور نداشته حداقل بگه کیه 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

چقد گیری یا خدا بیخیال

وا خب طرف مشکوک بود با این حرکتش ذهنم درگیر شده گیری چیه😐

شاید باورت نشه ولی دیدم پسرایی و که دلام میگن😐🤣🤣 هرکس بوده خیلی لوس بوده واقعا ! شعور نداشته حدا ...

حالا

بهتره نگیم بهشون پسر وجه ما هم خراب نشه😂

دلام اخه

دختر پسر نداره ها

اخه کسی نمیگه دلام😂🤣 پوکیدم 🤣🤣

اره دیگه واقعا لوسه

خیلی

از کاراشم معلومه

دفعه بعد جوابش نده

حیف امنیت تلگرام خیلی زیاده

وگرنه میشد یجور شمارشو در اورد

دوبال پیام دادی وقتی پاک میکنه و بلاک میکنه یعنی حرفی نداره پس بدونی کیه اصلا مهم نیست

من حدسم اینه طرف مقابل با هر دلیلی که بوده اومده و دیده من دیر جواب دادم و نشناختم بهش برخورده و خلاصه پشیمون شده از حرف زدن 

ولی اینکه بلاک کرد و حتی نگفت کیه خیلی بدم اومد !

حالا بهتره نگیم بهشون پسر وجه ما هم خراب نشه😂 دلام اخه دختر پسر نداره ها اخه کسی نمیگه دلام😂🤣 ...

من حدسم اینه طرف مقابل با هر دلیلی که بوده اومده و دیده من دیر جواب دادم و نشناختم بهش برخورده و خلاصه پشیمون شده از حرف زدن 

ولی اینکه بلاک کرد و حتی نگفت کیه خیلی بدم اومد !

من حدسم اینه طرف مقابل با هر دلیلی که بوده اومده و دیده من دیر جواب دادم و نشناختم بهش برخورده و خلا ...

حدست اشتباه 

همیشه اینو یادت باشه کسی ک کاری داشته باشه میگه شاید اصلا مشکل داشتی نتوستی جواب بدی