2777
2789
عنوان

فرزند دوم

272 بازدید | 32 پست

سلام. دوستان.. من یه راهنمایی و نظر خواهی میخام.. من 37سالمه و شاغل هستم. یه پسر 10ساله دارم به شدت از اطرافیان تحت فشارم برای بچه دوم. ولی خود همسرم نظری نداره بگم. بیاریم مگه بگه اره بگم نه میگه نه.... به نظرتون چیکار کنم خودم هم دوست دارم هم استرس خیلی چیزا رو. دارم چون تازه میخایم یکی. دو ماه دیگه بعد 12سال بریم. تو. خونه خودمون میگم.سر خودم. شلوغ نکنم هم میترسم سنم بره بالا و هزارتا مشکل پیش بیاد ... به نظرتون تک. فرزندی بده..

اگه میخوای بیاری هم تا سن پسرت از این بیشتر نشده بیار، به ۱۱و۱۲بکشه برای پسرت بده چون دیگه داره کم کم بالغ میشه و شاید مخالفت کنه و یا خجالت بکشه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سنیم و دختر من ۱۳سالشه.تصمیممون همین تک فرزندیه.به منم اطرافیان میگن ولی من تصمیممو گرفتم.دیگه حوصله بچه داری و شب بیداری و شیر و پوشک و گریه و لوس بازی ندارم.خونمون آرومه.زندگی ثبات داره.دخترم خوشحاله.خودمون راضی و البته شرایط مالی هم هست.دو تا باشن نمیتونیم اینجوری که الان دخترم داره خرج میکنه بش برسیم

عزیزم بیار گناه داره پسرت تنهاس من خودم تو فکرشم شوهرم قبول نمیکنه تازه من بچم دختره 

بدنت اگه میکشه و حوصلت میکشه بیار 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

من یه پسر۳ونیم دارم دیروز یه خانومی بهم میگفت بیار حتما یکی دیگه ،ولی من واقعاااا توان بدنی ندارم ۲۷سالمه اما اعصاب هم ندارم که تمام این چیزا رو دوباره از سر بگذرونم گاهی میگم اگه واقعا دلم خواست بچه ی دوم برم از پرورشگاه بیارم هم ثوابه هم خودم اذیت نمیشم از لحاظ بدنی 

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

من ۳۳ سالمه  و یه پسر ۴ ساله دارم دودلم اگه قرار به اوردنه بیارم اگه دیر شد بچه ام مدرسه ای شد عمرا بیارم چون فکر میکنم بدرد هم نمیخورند تو بازی توی درسها و......همزبون هم نیستند 

و دودل بودن منو دیونه کرده چند تفر بودن که نخواستند قشنگ حالا میگند پشیمونند و بچه اشون بزرگند و نمیارن نمیدونم واقعا از سر دلسوزی میگند یا میخواند حالت دخالت داشته باشند

من یه پسر۳ونیم دارم دیروز یه خانومی بهم میگفت بیار حتما یکی دیگه ،ولی من واقعاااا توان بدنی ندارم ۲۷ ...

شما سنتون کمه انشالله چند سال دیگه میتونن دومیو بیاری 

شما سنتون کمه انشالله چند سال دیگه میتونن دومیو بیاری 

نه اصلا نمیخام تا یکم خودمو جمع و جور کنم باز دوباره ...

اینقد تفریحاتم تغییر کردن که حدنداشت منم خوشگذرون سختمه،امیدوارم شماهم به یه نتیجه ی درستی برسی ،تصمیمی بگیر که خودت پاش بمونی فردا کسی نمیگه من گفتم بیار بیا کمکت کنم میگن نمیتونستی میخواستی نیاری،یادت بیاد از جیغای نصفه شب که تو خواب نازی یهو یه جیغ سرپات میکنه،،وااای 😬😬😬

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂