سلام. دوستان.. من یه راهنمایی و نظر خواهی میخام.. من 37سالمه و شاغل هستم. یه پسر 10ساله دارم به شدت از اطرافیان تحت فشارم برای بچه دوم. ولی خود همسرم نظری نداره بگم. بیاریم مگه بگه اره بگم نه میگه نه.... به نظرتون چیکار کنم خودم هم دوست دارم هم استرس خیلی چیزا رو. دارم چون تازه میخایم یکی. دو ماه دیگه بعد 12سال بریم. تو. خونه خودمون میگم.سر خودم. شلوغ نکنم هم میترسم سنم بره بالا و هزارتا مشکل پیش بیاد ... به نظرتون تک. فرزندی بده..
من از بچگیم از بچه ی کوچیک خوشم نمیومد اخه الان که پسرم به این سن رسیده تازه وجودشو قبول کردم و باهاش دوستم و خداروشکر رابطمونم خوبه ولی ۲سال اول فقط گریه میکردم خودمو فحش میدادم😂مشکلات زندگی هم کم نیس اخه
چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما الان با بچه اتون تو خونه اید؟چکارایی میکنید حوصله اش سر نره؟خودتون بیرون و کلاس نمیرید؟؟؟
کارخاصی نمیکنیم میرقصیم بیشتر ،تی وی میبینه الانم دوچرخه برداشت رفت تو کوچه متاسفانه من خیلی علاقه ندارم وقت بزارم ،بیشتر چیزی یادش میدم تو رفتارمه،مثلا یه کاری انجام میدم دورادور توجهشو جلب میکنم میبینم داره نگاه میکنه و یاد میگیره،دیگه مستقیم وقت نمیزارم زیاد منم اشتباه میکنم ولی نمیتونم ،خودمم نمیتونم کلاس برم چون هیچکس نیس بچمو نگه داره حتی یکساعت
چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
کارخاصی نمیکنیم میرقصیم بیشتر ،تی وی میبینه الانم دوچرخه برداشت رفت تو کوچه متاسفانه من خیلی علاقه ن ...
من بچه ام اوحش تو کل روز نیم ساعت تنها بازی کنه و هنش میگه مامان بیا بازی الان ۱ ساله بیشتر میگه یه نی نی بیار از دلت بزرگ بشه من تحتمم بهش میدم با من بازی کنه
دلش میخواد با یکی بازی کنه سال دیگه تازه بزارمش پیش ۱