2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست
سنتون چیزی نیست چرا اعصاب نداری خب؟

من از بچگیم از بچه ی کوچیک خوشم نمیومد اخه الان که پسرم به این سن رسیده تازه وجودشو قبول کردم و باهاش دوستم و خداروشکر رابطمونم خوبه ولی ۲سال اول فقط گریه میکردم خودمو فحش میدادم😂مشکلات زندگی هم کم نیس اخه

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
من از بچگیم از بچه ی کوچیک خوشم نمیومد اخه الان که پسرم به این سن رسیده تازه وجودشو قبول کردم و باها ...

شما الان با بچه اتون تو خونه اید؟چکارایی میکنید حوصله اش سر نره؟خودتون بیرون و کلاس نمیرید؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الان با بچه اتون تو خونه اید؟چکارایی میکنید حوصله اش سر نره؟خودتون بیرون و کلاس نمیرید؟؟؟ 

کارخاصی نمیکنیم میرقصیم بیشتر ،تی وی میبینه الانم دوچرخه برداشت رفت تو کوچه متاسفانه من خیلی علاقه ندارم وقت بزارم ،بیشتر چیزی یادش میدم تو رفتارمه،مثلا یه کاری انجام میدم دورادور توجهشو جلب میکنم میبینم داره نگاه میکنه و یاد میگیره،دیگه مستقیم وقت نمیزارم زیاد منم اشتباه میکنم ولی نمیتونم ،خودمم نمیتونم کلاس برم چون هیچکس نیس بچمو نگه داره حتی یکساعت

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
کارخاصی نمیکنیم میرقصیم بیشتر ،تی وی میبینه الانم دوچرخه برداشت رفت تو کوچه متاسفانه من خیلی علاقه ن ...

من بچه ام اوحش تو کل روز نیم ساعت تنها بازی کنه و هنش میگه مامان بیا بازی الان ۱ ساله بیشتر میگه یه نی نی بیار از دلت بزرگ بشه من تحتمم بهش میدم با من بازی کنه 

دلش میخواد با یکی بازی کنه سال دیگه تازه بزارمش پیش ۱ 

من بچه ام اوحش تو کل روز نیم ساعت تنها بازی کنه و هنش میگه مامان بیا بازی الان ۱ ساله بیشتر میگه یه ...

الان پسرم پفک اورده میده دهنم،حالا یه فسقلی تو خونه باشه مجبورم هی بگن نکن ساکت بشین که اون بیخواب نشه ،نمیدونم تا دنیا چی بشه،من اردیبهشت یکی سقط کردم امیدوارم دیگه حامله نشم وگرنه مجبورم دنیابیارم

آدم خوش خوابی نیستم  معلمم روزی با 30 دانش آموز سروکله میزنم. اونم. کلاس اولی یه جورایی دیگه سر ...

پس عادت داری و یجورایی علاقه داری من تصورمیکنم این مربیای مهد چطوری دووم میارن واقعااا😬😬

پس عادت داری و یجورایی علاقه داری من تصورمیکنم این مربیای مهد چطوری دووم میارن واقعااا😬😬

به بچه علاقه دارم اما همون چند ساعتی که مدرسه م.... حداقل وقتی میام خونه آرامش دارم🤭

به بچه علاقه دارم اما همون چند ساعتی که مدرسه م.... حداقل وقتی میام خونه آرامش دارم🤭

پس تمااام خودت فهمیدی دیگه🤣🤣

کاش شوهر منم. یه نظری میداد😑

بنظرم کاری به حرف هیچ کس نداشته باش

شما باید خودتون در نظر بگیرید ببینید چقدر میخواید یا فرصت بچه داری دارید؟

دوم اینکه اگر بتونید یک انسان سالم ،درستکار  و مسولیت پذیر تحویل این جامعه بدید موفق بودید حتما که نباید دو تا باشه