2777
2789
عنوان

میخوام رژیم غذایی بگیرم

83 بازدید | 7 پست

و چهار کیلو کم کنم  

خودم قصد دارم رژیم قند و شکر و شیرینی جات و کلا محصولاتی که باشکر درست میشه رو نخورم  چهطور  رژیم بگیرم دفعه اول

من رژیم زیر هفتصد کالری گرفتم یکشنبه شروع کردم 

چه طوریه

می‌دونی که مهمترین عامل چاقی ما قند و شکر و مشتقات اونه اگر نخوریم حداقل وزن ثابت می‌مونه من الان از عید تا حالا ۴ کیلو اضافه کردم وگرنه خوب بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوریه می‌دونی که مهمترین عامل چاقی ما قند و شکر و مشتقات اونه اگر نخوریم حداقل وزن ثابت می‌مونه ...

رژیم خرما و آب گرفتم 

صبح پنج تا خرما 

گاهی میان وعده میوه میخورم 

ناهار هم پنج تا خرما 

یا مثلاً هر چیزی که ناهار داریم یک قاشق تا دوقاشق میخورم 

شامم پنج تا خرما 

برنج و نون و به حداقل رسوندم 

نوشابه هم نمی‌خورم 

ولی قند گاهی اوقات مثلاً برم جایی چایی بخوام بخورم با ی دونه قند کوچولو میخورم 

ولی خونه خودمون بدون قند میخورم 

دیدی منم مامان شدم🥺🤱😍

رژیم خرما و آب گرفتم  صبح پنج تا خرما  گاهی میان وعده میوه میخورم  ناهار هم پنج تا ...

منم نوشابه و قند و شکر نمیخورم ولی دو ترم میرم دانشگاه بچه ها شیرینی میارن بخاطر کنفرانس شون  و خودم  گاهی بیستکویت میبرم وگرنه میزان غذام تفاوت نکرده میخوام دیگه بیستکویتو کیک و کلوچه نخورم و شیرینی بچه ها رو هم نخورم