2777
2789
عنوان

ای زلیخا دست از دامان یوسف باز کش

168 بازدید | 7 پست

https://www.music-single.com/آهنگ-آغاسی-ای-زلیخا-دست-از-دامان-یوسف-با.html

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://olgoirani.com/content/11127/دانلود-نواهنگ-ای-زلیخا-دست-از-دامان-یوسف-باز-کش-امام-زمان-علیه-السلام-محمدرضا-آقاسی-متن

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

ای زلیخا دست از دامان یوسف باز کش 

تا صبا پیراهنش را سوی کنعان آورد 

با همه‌ی لحن خوش آوایی ام 

در به در کوچه‌ی تنهاییم 

ای دو سه تا کوچه ز ما دورتر 

نغمه‌ی تو از همه پرشورتر 

کاش که این فاصله را کم کنی 

محنت این قافله را کم کنی 

کاش که همسایه‌ی ما می‌شدی 

مایه‌ی آسایه‌ی ما می‌شدی 

هر که به دیدار تو نایل شود 

یک شبه حلال مسائل شود 

دوش مرا حال خوشی دست داد 

سینه‌ی ما را عطشی دست داد 

نام تو بردم لبم آتش گرفت

شعله به دامان سیاوش گرفت 

نام تو آرامه‌ی جان من است

نامه‌ی تو خط امان من است 

ای نگهت خواستگه آفتاب 

بر من ظلمت زده یک شب بتاب 

پرده برانداز زچشم ترم

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 

العجل العجل یا صاحب الزمان 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو