2777
2789

مدرن

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتی تو این دوره زمونه به هیچ عنوااان باید طرف و کامل بشناسی 

دوست پسر دوست دختر شدین حرفای چرتی نزنین اخلاق هم و بشناسین خواسته هاتون و بگین 

و حداکثر دو سال حرف بزنین همین شورش و در نیارین

قطعا مدرن...من سنتی ازدواج کردم وبنظرم شانس حسابی باهام یار بود ولی گاهی واقعا باهم تفاوت داریم ازدواج مدرن زنو شوهر راحت ترن خط فکری نزدیک تری بهم دارن به شرطی که تو دوران دوستی واقعا خودشون باشن و ادا در نیارن و منطقی تصمیم به ازدواج بگیرن خیلیا تو دوستی ایراد طرف مقابل کاملا میبینن ولی چشم پوشی میکنن این با چشم باز پریدن ته چاهه بنظرم

خیلی بستگی داره به اینکه تعریفتون از ازدواج سنتی و مدرن چی باشه 

اگه منظورتون از سنتی اینه که حتی یک بار هم طرف  رو ندیده باشین و فقط مورد تایید خانواده باشه و ... صد در صد انتخابم مدرن هست 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍
قطعا مدرن...من سنتی ازدواج کردم وبنظرم شانس حسابی باهام یار بود ولی گاهی واقعا باهم تفاوت داریم ازدو ...

دقیقا داشتم به همین فکر میکردم اکثرا توی دوستی ایرادای همو میدونن ولی بازم همو انتخاب میکنن و همینجوری میرن زیر یه سقف 

نمیدونم

من با دوس پسرم ازدواج کردم 

ولی نظرم اینه که سنتی و مدرن فقط نوع آشنایین،چیزی که مهمه ادامه دادنشه و شناخت کافی

ممکنه دوتا آدمم که به هم معرفی میشن واقعا برای هم جذاب باشن بعد یه مدت رفت و آمد

حالا دوستی هم اونقدر فرقی نداره،به هرحال شما بعد جرقه اولیه عشق و عاشقی یه مدتم باید با هم آشنا بشین و معاشرت کنین دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دقیقا داشتم به همین فکر میکردم اکثرا توی دوستی ایرادای همو میدونن ولی بازم همو انتخاب میکنن و همینجو ...

ببین اصلا نباید بگی سنتی یا مدرن

خیلی ها هستند دوست بودن عاشقققق هم بودن ولی شناخت درستی پیدانکردن

خیلی ها هستند سنتی اشناشدن یه چندماهی نامزد بودن 

باید طرفت ادمممم باشه

و بنظر من شانسسسسس خیلی شرطه والاااا.و سیاست داشتخ باشی