2777
2789
عنوان

نظرشماچیه ...راهنمایی؟؟؟

131 بازدید | 27 پست

سلام عزیزانم...من سال ۱۴۰۰ خدابهمون بچه داد ولی ازموقع بارداری تا دنیااومدن دخترم حتی ۵ماهگیش بیشتر زیادب شوهرم توجه نمیکردم ازنظر زناشویی..شوهرم خیلی مردخوب وپاکی بودتااینکه یبارتوگوشیش دوتافیلم ازش دیدم پیش این زنای .....رفته بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ خیلی اذیت شدم داغون شدم رفت آزمایش وایناداد وجون دخترم قسم خورد ک دیگه نمیکنه بعداز ۱سال ونیم ک میگذره توگوشیش چیزمشکوکی ندیدم ونمیدونم رمزش دارم ..البته اینم بگم خیلی شوهرم وتنهامیذاشتم حالا ب نظرشمامقصرمن بودم ..ببخشمش و دوباره بهش محبت کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش ولی مراقبت کن ازش نذار تشنه محبت بشه اونوقت میبینی خیلی بهت وابسته شده شوهرت ازدخترت واجبتره دخترتو بذاری روزمین فقط شیرش بدی و جاشو عوض کنی بازم نمیمیره دورازجونش وبزرگ میشه اماشوهرت ازکف بره باختی وحسرتش میمونه باهات

متاسفانه ...بخشش ک نتونستم ببخشمش ولی زندگی میکنم ..دوست داشتنم کم شده حتی وقتی پیش‌شماره ذهنم خرابه

خیلی تنهاش میذاشتم میرفتم شهرمون پیش مادرم اصلافکرنمیکردم اینکاروکنه

ببخش ولی مراقبت کن ازش نذار تشنه محبت بشه اونوقت میبینی خیلی بهت وابسته شده شوهرت ازدخترت واجبتره دخ ...

😑😑😑 شما دیگه کی هستی بابا 

اگه الان  یه زن متاهل خیانت میکرد ، اینو میگفتی ؟

میگه خیانت جنسی کرده !!!! 

متوجه هستی

ببخش ولی مراقبت کن ازش نذار تشنه محبت بشه اونوقت میبینی خیلی بهت وابسته شده شوهرت ازدخترت واجبتره دخ ...

الان دخترم بزرگ شده ..خودموزودجمع کردم وبهش رسیدم ازوقتی این جریان ۱سال ونیم میگذره

الان دخترم بزرگ شده ..خودموزودجمع کردم وبهش رسیدم ازوقتی این جریان ۱سال ونیم میگذره

خداروشکر شهرستانم دیگه نرو زندکیت مهمتره الان تایپیکت بخاطر افکار اونموقع است که اذیتت میکنه؟ خیلیها شرایط شمارو داشتن ولی تکرارنشده دیگه اگه ملکه ذهنت بشه افسرده میشی داغون میشی خودتومیگی شوهرت دیگه موردی نداره  پس زندگیرو واسه خودت تلخ نکن دخترخوب 

اگر واقعاً دیگه تکرار نکرده تا الان خوبه، ولی با یه مشاور خوب حتماً حتماً درمیان بذار

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خداروشکر شهرستانم دیگه نرو زندکیت مهمتره الان تایپیکت بخاطر افکار اونموقع است که اذیتت میکنه؟ خیلیها ...

خیلی ازاون موقع یهوانگاری چندسال اومدروعمرم پیرشدم عصبی شدم..ازبچم اززندگی بدم میومد ..نه دیگه زیادنرفتم‌ بااینکه دست تنها بچه داری سخته وغریبم تحمل کردم بهش رسیدم..تواین چندوقت چیزمشکوکی ندیدم خودشم جون بچمون قسم خوردگفت نتونستم تحمل کنم منم مردم نیازدارم پشیمون بودازکارش