2777
2789
عنوان

نظرشماچیه ...راهنمایی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 27 پست
خیلی تنهاش گذاشتم نمیدونم شاید کسی بهش یاداد چون شوهرم اهل این چیزانبود 

اونقدر دلم میخواست با یکی دردل کنم شوهرم تو دیوار آگهی فروش کبوتر گذاشته بوده یه زنه بهش زنگ میزنه میگه ببخشید درباره آگهی تو دیوار زنگ زدم شوهرمم بهش میگه بفرمایید،بعد زنه بدون مقدمه میگه ببخشید شما زن دارین؟ شوهرم هنگ کرده،اما من خیلی ترسیدم اگه دوباره زنگ بزنه چی ،مطمعنم شوهرم دیگه بمن نمیگه چون من خیلی گریه کردم.ازین زنای خر.اب بوده فکر کنم.

،خدا ازین زنا نگذره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نه تکرارنکرده..گوشیش ایناچک میکنم کارشم باباباشه جمعه هم که خونس

بهتر 

ولی مشاوره این موقع ها خیلی کمک کننده‌است به هر حال از لحاظ روحی خیلی آزار دهنده میشه و همینطور راهکارای خوبی در اختیارت میذاره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم 

خواهش میکنم 💚 ان شالله که زندگیتون خوب باشه و خدا به دلتون آرامش بده

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خیلی ازاون موقع یهوانگاری چندسال اومدروعمرم پیرشدم عصبی شدم..ازبچم اززندگی بدم میومد ..نه دیگه زیادن ...

من مادرم شهرمه پیشم ولی انگار تنهام بچه هامو تنهایی بزرگ کردم هیچ انتظاری نمیشه از حتی مادر داشت بخدا حتی خرید میخام برم باخودم میبرمش شوهرتم خطا کرده وخداهم میبخشه ولی خودتو غمگین نکن بخاطر دخترت اون چه گناهی داره که مامانش باید کز کنه توخونه همیشع گرفته باشه بروباشگاه پیاده روی 

من مادرم شهرمه پیشم ولی انگار تنهام بچه هامو تنهایی بزرگ کردم هیچ انتظاری نمیشه از حتی مادر داشت بخد ...

آخه من سرزایمان فشارخون گرفتم بعداونم افسردگی مجبوربودم برم خونه مامانم..خیلی گریه کردپشیمون بودازکارش گفت گول خوردم غلط کردم ..آره دقیقا شدم ی مادرعصبی وگوشه گیر..دخترم هیچ خیری ازم نمیبینه

فداتشم عزیزممم 

نشی مهربان ❤️

آخه من سرزایمان فشارخون گرفتم بعداونم افسردگی مجبوربودم برم خونه مامانم..خیلی گریه کردپشیمون بودازکا ...

اتفاقی بود تمام شد شوهرمن دوران عقد گفت من یه شب رفتم بازنی خونش ولی دیگه تکرارنمیشه ناراحت شدم ولی بخشیدمش وهنوز چیزمشکوکی ازش ندیدم و زندگی رو برادخترام تا جایی بتونم شاد میکنم هرروز باهاشون میرقصم و شوهرم وقتی خونه میاد هرسه تایی میریم استقبالش قتل که نکرده من کامل فراموشش کردم چون میبینم تلاش میکنه واسه زندکیمون بچه هارو عاشقانه دوست داره اون لحظه اشتباه کرده دلیل نمیشه تاآخرعمر مجازات بشه

اتفاقی بود تمام شد شوهرمن دوران عقد گفت من یه شب رفتم بازنی خونش ولی دیگه تکرارنمیشه ناراحت شدم ولی ...

خداروشکرعزیزم..شوهرم همیشه میگه هرچی دارم مال توودخترمونه همیشه جلوخونوادش بهم احترام میزاره هرچی بخوام فراهم میکنه ..منم خودموسرزنش میکنم شاید اگه تنها نبوداینکارونمیکرد..ولی با دلیل ب خیانت نمیشه بقول شما مجبورم فراموش کنم بخاطر دخترم بخاطرخودم ..