2777
2789
دیدم، همون شوهر اولیشون میگفتن از دوتای بعدی بهتر بود. 

منم الان دارم میگم کاش از اولی جدا نمی‌شدم با اینکه چندبار خیانت کرد بهم ولی بازم از این بهتر بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ام نمیزارن تنها بمونم 

چرا چیکارت دارن اخه... اگر خدا نکرده ی اشتباه دیگ بشه چی... ادم خوب کم پیدا میشه... من خودم ازدواج دوممه میغهمم واقعا سخته... مراقب باش 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اگر همسرت رو دوست داری و فکر میکنی میتونی کنار خوبیهاش با بدی هاش بسازی یه مدتی به خودت فرصت بده..بمون خونه ی پدرت   شاید دوری باعث بشه بیشتر به هم فکر کنید و از خطاهای هم بگذرید... شاید اونم متوجه اشتباهش بشه.. اخه تو هر زندگیه دیگه ای هم پا بذاری بازم مشکلات هست

این همه سال ازت بزرگتره شرایطتونم مث همه بی دلیل ک نمیتونه 

موقع ازدواج خانواده اش راضی نبودن میگفتن باید کسی رو که ما انتخاب میکنیمو بگیری اینم منو اولا خیلییییی دوست داشت مثلا من که تو دلش نبودم ولی خیلی گولم زد الانم خانواده اش هی از من بد میگن دیگه تو جمع دعوتش نمیکنن عروسی خواهر زاده اش خواهرش دعوتمون نکرد بهش میگن باید طلاقش بدی تا آدم حسابت کنیم تحویلت بگیریم اینم میگه بیا جداشیم این زندگی برامون زندگی نمیشه ولی نزدیکه دوسه ماهی اخلاقش خیلییییی بد شده اصلا انگار از اولم دوسم نداشت 

شما راضی هستی الان؟

اره شکرخدا... ی مشکلاتی داریم... مثل مالی اما اخلاقش خوبه.

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اره شکرخدا... ی مشکلاتی داریم... مثل مالی اما اخلاقش خوبه.

خداروشکر اخلاق مهمه، ،، من الان این مثلا پولدار بود چه گلی زد به سرم خسیس الانم خودش داره طلاقمو میده مهریه امو نمیده 

موقع ازدواج خانواده اش راضی نبودن میگفتن باید کسی رو که ما انتخاب میکنیمو بگیری اینم منو اولا خیلییی ...

ای کاش زمانی ک دیدی خانواده اش راضی نیستن جواب منفی میدادی ک باز شکست نخوری

باید از خداشونم باشه تو عروسشونی

این همه اختلاف سن دارین و ازش جوونتری باید بذارتت روسرش و حرف کسیو گوش نده.

آخه خانوادش دردشون چیه

چطور راضی میشن زندگیتون خراب شه

خدا کمکت کنه گلم 🙏🌹

خداروشکر اخلاق مهمه، ،، من الان این مثلا پولدار بود چه گلی زد به سرم خسیس الانم خودش داره طلاقمو مید ...

انشالله خاهرم خدا خودش کمکت کنه بخدا من میفهمت... یعنی هنوز طلاق نگرفتی؟ 

ای کاش زمانی ک دیدی خانواده اش راضی نیستن جواب منفی میدادی ک باز شکست نخوری باید از خداشونم باشه تو ...

ممنون بهش میگم اصلا گوش نمیکنه طلاق اولش هم خانواده اش باعث شدن طلاق بگیره میگم اونا اگه دلشون به حالت میسوخت با زندگیت این کارو نمیکردم یه داداش دیگه هم داره اونم خواهراش باعث شدن زنشو طلاق بدهد