2777
2789

سلام خانما تنبلی تخمدان دارم دکتر دوفامد و کپسول موتا و پودر اینو فولیک داده دو هفته کامل دوفامد خوردم شبی دوتا و هر روز یدونه موتا بعد نهار هفته ای دوبارم اینو فولیک، جمعه تایم دوهفته دوفامدم تموم شد و یکشنبه پری شدم الان انقدر خونریزیم زیاده که شبا نمیتونم بخوابم هر یک ساعت یه بار باید پد بزارم و کارم کشیده به پوشاک بزرگا، انگاری همین الان طبیعی زایمان کردم، کسی میدونه چند روز این خونریزی ادامه داره

در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤

منکه سه ماهه خونریزی دارم ببخشیدا ولی انقدر نوار بهداشتی گذاشتم تمام بدنم سوخته

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستگاه آی یو دی گذاشتم پدرمو درآورده سه ماهه گذاشتم کل این سه ماه رو خونریزی داشتم...لعنت بهش

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
منکه سه ماهه خونریزی دارم ببخشیدا ولی انقدر نوار بهداشتی گذاشتم تمام بدنم سوخته

وای، بعد قرص اینطور شدین؟

وای، بعد قرص اینطور شدین؟

چند دفعه دکتر رفتم دوفامد ترنسید مفنامیک اسید هرچی میخورم قطع نمیشه...چقدر آمپول زدم انگار نه انگار

یه وقت کم خون میشی خدایی نکرده،حتما برو دکتر

خودم از قبل کم خونی دارم، الان نمیتونم حتی کارای روزانمو انجام بدم میگن طبیعیه سه ماه و نیم پری نشدم ولی الان دهنم سرویس شده

چند دفعه دکتر رفتم دوفامد ترنسید مفنامیک اسید هرچی میخورم قطع نمیشه...چقدر آمپول زدم انگار نه انگار

خب چرا دستگاه رو در نمیاری حتما بهت نمیسازه

دوفامد بدتر قاطی میکنه پریودو من سه ماه پدرم در امد همش هرروز خونریزی. داشتم قطع نمیشد اخرش قرص ال دی خوردم الان سروقت پریود میشم دوماهه

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
خودم از قبل کم خونی دارم، الان نمیتونم حتی کارای روزانمو انجام بدم میگن طبیعیه سه ماه و نیم پری نشدم ...

منم آمپول سه ماهه میزدم دوسال پریود نشدم نمیدونم شایدم بخاطر اونه پریودم قطع نمیشه

حتما حتما برو دکتر 

من مامانم یه بار پریود بود جسم سنگین بلند کرد افتاد به خونریزی جوری که هر یه ساعت دو تا نوار بزرک عوض میکرد دیگه تا شب نتونشت تحمل کنه بردیم بیمارستان سریع عملش کردن گفتن ممکن بود جونشو از دست بده 

من پلی کیستیکم پریم قط شده بود  ۳ ماه پیازدرمانی کردم پریودیم منظم شد ماه قبل خیلی استرس داشتم سر موضوعی و پریودیم خیلی خیلی خیلی کم شد در حد چندقطره ..این ماه چندروزه ک پریود نشدم هیچ علایمی هم ندارم نمیدونم باردارم یانه؟ جرعت بی بی چک زدنم ندارم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥