2821
2789
عنوان

ایا من مشکل دارم

65 بازدید | 4 پست

بچه ها خواهش میکنم کمکم کنید دو ماهی هست که پسرعموم اومده خاستگاریم بابام نظرش مثبته همه خانوادم میگن پسرخوبیه ولی هنوز به دلم آنچنان که باید ننشته نمی‌دونم چرا شاید چون ما یه کم پولدارتریم یا اینکه من پرستاری میخونم اون توسپاهه و... مذهبیه ولی این قدر دوستم داره که روز خاستگاری من تقریبا سرلخت بودم اونم گفت من همه جوره میخوامت الان دوماهه هنوز نتونستم یه تصمیم درست بگیرن گناه داره نمی‌خوام وابستم شه .چیکار کنم مامان و بابام دیگه خسته شدن از دستم میگن مشکل داری که نمیتونی یه تصمیم درست بگیری میترسم دیگه کسی مثل اون دوسم نداشته باشه از طرفی هم یکم استرسی ام همه منو به خاطر کارم می‌خوان ولی اون نه .چیکار کنم 😭

بعد وقتی ام که جواب منفی میدم احساس تنهایی میکنم حس میکنم دیگه نمیتونم ازدواج کنم نمی‌دونم دارم اشتباه میکنم یا نه .دوباره نظرم عوض میشه این مدت این قدر فشارعصبی بهم وارد شده همش کابوس میبینم پرش انگشت پیدا کردم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوسش داری بگو آره نداری بگو نه همینقدر ساده هیچوقت هیچوقت با کسی که علاقه نداری به خیال اینکه هیچکس مثل اون منو دوست نداره ازدواج نکن

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22