2777
2789
عنوان

روز مرد، روز دوست پسر نیست!

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 53 پست
هرگز  مرد چیزی فراتر از یک پارت......حتی فراتر از شوهر  چیزی بنام پدر هست ...هر نریمانی ...

احسنت بر شما

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زشته 🥲 مرد بودن که الکی نیس

به نظرم مرد بودن به سن نیست یکی روداریم ۴۰ سالشه ولی بی ناموسه ولی یکی با ۲۰ سال سن ممکنه مرد باشه مثل علی لندی که تو خوزستان به خاطر نجات پیرزن خودش رو به خط. انداخت درحالی که فقط ۱۴ سالش بود

باید اینجوری میگفتی:اون اگه مرد بود میومد خاستگاری 

اشتباه تایپ کردم 😂

اینقدر تاپیک اینطوری دیدم که آیا میشه تبریک گفت و... که هول کردم 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
به نظرم مرد بودن به سن نیست یکی روداریم ۴۰ سالشه ولی بی ناموسه ولی یکی با ۲۰ سال سن ممکنه مرد باشه م ...

این مرد واقعیه 

آفرین 

نگووو الان نصف ۱۳ ساله های نی نی سایت برا دوز پسراشون روزت مبارک مرررررررررد من استوری کردن😁

😑😑😑😑😑

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چطور توقع دارن روز زن اونا براشون کادو‌بگیرن؟!!!!! الان بده شد اره ؟

کی گفته 😵‍💫

روز زن هم ماله دوست دخترا نیست 

دخترا روز دختر دارن 

زشته اصن منتظر کادو باشن 

کلن قید دوست دختر و دوست پسر رو بزنه بهتره 

اگه میخواست بیاد شرایط رو اوکی میکرد 😂

قاعدتا زمانی که دختر و پسر سنشون ۱۸ به بالا میشه زن و مرد حساب میشن رو روز زن و مرد باید بهشون تبریک گفت و این ربطی به دوست دختر/پسر نداره

و خیلی از پسرا الان به خاطر وضعیت مالی،سربازی،تحصیل،شرایط خانوادگی...

نمیتونن بیان خواستگاری ولی اومدن با خانواده دختر حرف زدن

از اون طرف ولادته حضرت علیه و نوعی عید محسوب میشه پس بازم تبریک گفتن موردی نداره🌹

نگووو الان نصف ۱۳ ساله های نی نی سایت برا دوز پسراشون روزت مبارک مرررررررررد من استوری کردن😁

وای انصافاً میبینی تاپیک هارو😮‍💨

بعضی وقتا حس میکنم رفتم تو مدرسه 😂

والا اینجا روز زن کلی تاپیک بود که دوست پسرم کادو نداده و فلان!

اونا دیگه خودشون باید به عمق فاجعه پی ببرن