2777
2789

هفته ی چند شب دعوا میکنن شوهرش حس میکنم معتاده وضع مالیشونم بد نیس شوهرش هرچی گلدان و اساس دارن پرت میکنه تو کوچه عجیب اینجاس صبحش دوباره باهم میرین بیرون.... امشب دعواشون شد زنش داد میزد  میگفت یا امام رضا کمک کمک چکار کنم خیلی دلم براش میسوزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا ..چکار باید بکنه قهر کنه جدا جدا برن ..هر دفعه  دعوا بشه ..پارانوییدیه زنشم درک میکنه فعلا میسازه ...خاک برسر هرچی مرده بی اعصابه که جلوی همسایه ها زنو دعوا میکنه .اون زن بد بخت حال هیچیو نداره ..چکار کنه بیچاره ..خوبه همسایه های مارو نداره آبرو برای بنده خدا نمیزاشتن ..یه مهمونی گرفتیم از چشمون درو ردن .

کاری نمیشه کرد

110 هم زنگ بزنی میگن هرموقع کسی مرد زنگ بزنید

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اصن دخالت نکن جاری منم یه هفت خطیه بیشعور مثه سگ شوهرش جهیزیشو مینداخت تو کوچه بعد جلو ما ادا در میاورد شوهرم عاشقمه دوسم داره😏یبار انگشتشو شکوند با همون انگشت پانسمانیش با شوهرش عکس گرفته بود بعد جالبیش اینجاست هر دفعه که سروصورتش کبوده یچی بهونه میکرد در کمد دیواری افتاد روم یبار ما رفتیم خونش یا ابالفضل دیدیم با تبر شوهرش زده جاروبرقیو شکونده شیشه حمومو شکونده بود خون همه جا ریخته بود اصن یه وضعی بود ما دلمون میسوزه ولی جاریم اصن خیلی آدمه دورویی هسش بخاطر همین کسی دخالت نمیکنه..یبار میگف ناز شصتش شوهرمه کتک میزنه بکسی مربوط نیس⁦☹️⁩دیگه کم آورده بود بدبخت نمیدونس چی بگه

هروقت دعوا میکنن فرداش بازم اشتین میترسم زنگ بزنم کاسه کوزه هاش سر منم بشکنه منم تنها زندگی میکنم&nb ...

یبار یکی از کاربرا همینکاره شما رو کرد گف همسایم پیرزنه پسرش کتکش میزد اومد بمن پناه آورد منم رفتم جیغو داد با پسرش پلیس خبر کردم بعد میگف فرداش با پسرش آشتی کرد حالا پسرش که معتاده آبرو واسم نزاشته تو کوچه شما هم دخالت نکن ولشون کن 

باور کن حس میکنم زنش معتاد کتک شده وگرنه طلاق میگرفت

شک نکن همینه جاری منم هفته ای چهار روز کتک میخوره چندماه تیمارستان بستری شد بعد انقدرم رابطه جنسیشون اوکی بود هرشب😂همش لبلس زیرای توری ست میخرید واسه شوهرش🤣🤣