2777
2789
عنوان

مستاجر طبقه بالامون شوهرش کتکش میزد کمک میخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 28 پست
احتمالا فانتزیشه در حین س ک س کتکش میزده 😂😂😂

نه میدونی چیه جاری من خیلی ادم پاچه خواریه من از خواهرشوهرام بدم میاد میزارم نفرتمو بفهمن ادم دورویی نیستم ولی این با اینکه بدش میاد ازشون ولی چنان خ ا ی ه مالی میکنه مثلا جلو ما جاریا میره وسط اونا میشینه 😏 منم از آدم خود شیرین متنفرم بشدت بعد شوهرشم شناختش به خانوادش گفته بود این جلو شما خوبه تو خونه موقع دعوا انقددددر بهتون فحش میده😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدددددد بیریخته صورتش زرد وسیاه موهاشو بلوند میکنه فکرشو کن با همون رنگ پریدگیش موقع بیرون رفتن یه کرم نمیزنه فقط یه رژ قرمز جیغ میزنه حالا تو فکرشو کن رژ قرمز به سفید پوستا میاد یبار تو خیابون دیدمش پوزخند زدم گفنم حداقل یه سفید کننده میزدی به صورتت نه فقط رژ قرمز😂 انقدددد خزه تو فامیل شوهرم همه مسخرش میکنن 

باور کن حس میکنم زنش معتاد کتک شده وگرنه طلاق میگرفت

بعضیها حامی ندارن جایی هم ندارن که برن .همین منو و شما که داریم تحلیل میکنیمشون برای یه زنگ زدن به پلیس و بعدش میترسیم اون بنده خدا از آخر و عاقبتش نترسه؟

نه میدونی چیه جاری من خیلی ادم پاچه خواریه من از خواهرشوهرام بدم میاد میزارم نفرتمو بفهمن ادم دورویی ...

هوووف چقد نچسب ماهم داریم از اینا با این که خیلی خودشیرینی میکنن ولی کسی دورشون نمیره 

انقدددددد بیریخته صورتش زرد وسیاه موهاشو بلوند میکنه فکرشو کن با همون رنگ پریدگیش موقع بیرون رفتن یه ...

گناه داره اینقدر بدش را میگی

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
واقعا فاز اینطور زنا رو نمیفهمم یا دیوونه هستن یا اصن آدم نیستن 

کاش انقد دلت سیاه نبود 😑اوونم زنه هم جنس خودته چی میدونی تو دلش چیا میگذره شاید دوست داره زندگی عاشقانه ای داشته باشه ولی نداره حامی ام نداره که طلاق بگیره و فقط برای ابروش جلو شما اینجور میگه چون جاریه انقد جبه نداشته باش به عنوان یه انسان بهش نگاه کن 

جوری ک شما تعریف کردی من یه زن دیدم که تنها و مظلومه و همه سعیش درست کردن رابطه و زندگیشه تا شاید بتوونه حداقل یکم ارامش حس کنه 

کاش انقد دلت سیاه نبود 😑اوونم زنه هم جنس خودته چی میدونی تو دلش چیا میگذره شاید دوست داره زندگی عاش ...

ببین من خودم انقددد دلرحمم ولی نشناختی چه جونوریه یبار دلش گرف اومد باهام درددل کرد فرداش رفته بود به مادرشوهرمون گفته بود فلانی پشت سر شوهرش اینو گفته من میخاستم آروومش کنم یکم از مشکلاتم گفتم بیخیال من الان هرچی بگم فکر میکنی اون خیییلی مظلومه

یکی از همسایه های ماهم همینه یجوری دعوا میکنن کل کوچه صداشون میپیچه ما جای اونا خجالت می‌کشیم ولی فرداش انگار نه انگار 

شما دخالت نکن اگه اذیت نمیشی از سر و صداشون اگه اذیت میشی زنگ بزن ۱۱۰ بگو