2777
2789

بچه ها مدام با شوهرم درگیرم از گذشته یادم از این ک چقدر با سن کمم سختی کشیدم از نداری و از معتادی شوهرم ووو هر کار میکنم یادم نمیره ..با اینکه الان شوهرم ترک کرده زندگی خوبی دارم خداروشکر ولی خب مثل ادمای افسرده شدم همش گذشته جلوی چشممه میگم من حقم نبود ک انقدر سختی بکشم شوهرم بعد ای همه سختی ک کشیدم میگه از دستد خسته شدم برو درخواست طلاق بده بچه ها حال خوبی ندارم کمکم کنید

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

عزیزم ..حرف بزن تا بتونیم همدلی کنیم باهات.. در ضمن فردا شروع میشه روزای مردای غرغرو لوس ننر ..هدیه ...

چی بگم عزیزم ...اومدم سر زندگی ک هیچی نداشتم هیییچی یعنی حتی لوله کشی آب اول زندگیمو با یه شوهر معتاد شروع کردم ک هیچی از زندگی نمیفهمید ن از نداری ن از هیچی پدرشوهر خیرندیدم ک شوهرم واسش کار میکرد هیچ کار واسمون نکرد دیگه منم مجبور شدم تیکه تیکه طلاهامو بفروشم تا یکم ای زندگیم رو ب را بشه ولی حالا واسه این پسرش خونه امااااده با تمام تجهیزات اماده کردم خب من میگم مگه من فرق داشتم از این همششش اعصابم خورده همش گذشته جلوی چشممه و با شوهرم درگیر میشم میگم من از اوایل زندگیم ک باید لذت میبردم همش حرص  و عذاب کشیدم خب حقم نبود

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹