2777
2789

چند وقتیه در گیر افسردگی شدم سه تا مرگ اونم جوون توی فامیل پیش اومد بعدش ناخود آگاه برگشتم به نقاط تیره زندگی خودم دیگه جواب نداد روح روانم فشارم یهو رفت بالا ۱۷ قرص زبونی باز بعدش باز تپش قلب بالا همش دلهره و اضطراب و استرس دارم  با خودم میگم زندگی کنیم که چی که چی ساعتها خیره به یه نقطه میشم بعدش گریه روانپزشک هم رفتم قرص استفاده میکنم فعلا لطفا هر کی خوند یه لایک کنه و صلوات بفرسته و برام دعا کنه چون مادر ۲ تا بچه ام اونا به من احتیاج دارن حاجت رواشین منم براتون دعا میکنم به حق این شب عزیز

ببین این افسردگی و ناراحتی ببخشید همش کشکه البته حق داری گریه کنی ناراحت باشی منم خودم بهم سخت می‌گذشت ولی یادت باشه هر دردی توی زندگیت باشه مغز فقط برای چند دقیقه اون درد رو داره بقیه اش اینه که مغزت اون درد رو برات بزرگ تر و بدتر می‌کنه 

خودکشی کنی توی اون دنیا به غلط می رفتی والا مطمئنم باش از این دنیا بدتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.