2777
2789

دوستان ن سرزنش کنید ن هیچی اگه میخواید سرزنش کنید تاپیکو ترک کنید .

شوهرم رفتیم خونه خاهرش من گشنم نبود مریض بودم شام نخوردم ساکت نشستم عمونجا دیدم شوهرم برداتت اومدیم تو مسیر دائم غر میزد .متم ساکت اینقد صداشو برد بالا منم گفتم فرمم رو نریز بهم بعد اروم شدی حرف بزن دیدن بدتر داد میزنه ینی نیم ساعت غر و داد میزد جوری ک هرچی جلو خودمو گرفتم نشد گذاتتم گریی اومدم خونه باز هی  حرفای چرت میزد زد قابو شکوند.گقتم نکن باز حرفای مبتزل میزد .البته بمن نمیزد . ب خودش 

.بعدش هرچی دهنشو میگرقتم تموم نمیکرد منم خیلی محکم با نخون دهنشو گرفتم بعد دیدم پوستش کند شده اندازه ی عدس ️😣️😣️😣😭 هی گفتم ببخشید نمیخاستم اینجور شه دیدم گف بیا ببین چیکار کردی گقتم خب اروم نمیشی منم قصد نداشتم چنگ بزنم . اینقد چیز گقت اینقد گذاشتم گریه عذاب وجدان ولم نمیکنه .الان رفته بیرون میخاد بیاد.چیکار کنم وقتی اومد رومم نمیشه زیاد  قریون صدقه برم و حرفای رمانتیک بزنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیر نخورده که یه خراشه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

خب گل نمی‌رفتین اینجوری بودی، یا حداقل اونجا یکم غذا می‌خوری که اذیت هم نشی بعد هم میگفتی ببخشید چون حالم ۸وب نیست نمیتونم بیشتر بخورم مگزنه خوشمزه است و فلان.

الآنم آشتی کنید حیف نیست شب مرده 🌻

هردومقصربودین توام میتونستی حداقل بری سرمیز دوتاقاشق حداقل همراهی کنی خیلی زشته ک دعوت بشی ولی یه گوشه بشینی اصلا نری سرمیز بعدم شوهرت دیگ زیادی کشش داده باهاش حرف بزن بگو بیا خودمونوبزاریم جای همدیگه هردومون اشتباه کردیم 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿