2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان پایین

635 بازدید | 14 پست

سلام ۳۴ سالمه و۴ساله ازدواج کردم ازمایش دادم ذخیره تخمدان ۰/۸ بود دکتر زنان گفت نمیشه کاریش کرد بالا نمیره اصلا خیلی ناامیدم کسی تجربه ای داره

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام ۳۲سالمه یکسال پیش آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۷دهم بود.راهی پیدانکردم شوهرمم تحرک بشدت ضعیف عیدآی وی اف کردیم منفی شد حالاداریم طب سنتی انجام میدیم نتیجه نده دوباره آی وی اف....

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
از وقتی ازدواج کردی جلوگیری نکردی؟

من حدودا ۶ ماهه اقدام کردم قبلش واژینیسم بودم نمیتونستم رابطه داشته باشم هیچ داروی پیسگیری هم مصرف نکردم

من حدودا ۶ ماهه اقدام کردم قبلش واژینیسم بودم نمیتونستم رابطه داشته باشم هیچ داروی پیسگیری هم مصرف ن ...

یعنی ۳ سال رابطه نداشتی؟ 

رفته بودی پیگیری بابتش و رفع نمیشد؟

شوهرت آزمایش اسپرم داد؟ چطور بود وضعیتش؟

🟡🟠🔴
منم مثل توام ۳۲سالمه یکسال پیش آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۷دهم بود.راهی پیدانکردم شوهرمم تحرک بشدت ضعی ...

شوهر من هنوز نرفته ازمایش بده ولی منم به فکر طب سنتی ام نمیدونم چی پیش میاد فعلا ک خیلی ناامیدم

یعنی ۳ سال رابطه نداشتی؟  رفته بودی پیگیری بابتش و رفع نمیشد؟ شوهرت آزمایش اسپرم داد؟ چطور بو ...

نه متاسفانه برای حل مشکلم لیزر پیشنهاد دادن  ولی هزینه اش زیاد بود نرفتم ولی بعد این مدت تا حدودی رفع شد دکتر گفت مشکلی نیس جنبه روانی باید کار کنی 

شوهرم هنوز نرفته ازمایش بده

سلام خانوم ده سال نازایی داشت با روشی ک انجام داد باردار شد برای خانم های ک تخمک ندارن سه ماه یا بیشتر اصلاح تغذیه سالم و خوردن گرمیجات خوردن ، ورزش هوازی و شکمی کردن ، شاد بودن ، بیخیالی ، منتظر نبودن برای بچه ،توسل ب حضرت زهرا ، گفتن ذکر اللهم عجل فی فرج صاحب الزمان و دست کشیدن بر روی شکم ، دوماه خوردن عرق رازیانه و ماه سوم صبح ها از روز اول قائدگی تا ۷ روز پودر اسیاب شده ی میخک رو با شیره ی خرما بخورین ، دکترها ب ایشون گفته بودن حتی با ای وی اف باردار نمیشی ک با این روش باردار شدن ،

سلام خانوم ده سال نازایی داشت با روشی ک انجام داد باردار شد برای خانم های ک تخمک ندارن سه ماه یا بیش ...

خوش به حالشون خدا به حق این شب عزیز آرزوی مادر بودن رو به همه عطا کنه 

شوهر من هنوز نرفته ازمایش بده ولی منم به فکر طب سنتی ام نمیدونم چی پیش میاد فعلا ک خیلی ناامیدم

ناامیدی ازشیطانه....نمیتونم نصیحتت کنم چون خودمم گاهی حالم از تو بدتر وداغونتروافتضاحترمیشه ولی باز بلندمیشم فقط هیچوقت خداروفراموش نکن راستش یه دوست خوب دارم که مدام واسم کلیپها و ویس های قانون جذب ومثبت اندیشی می‌فرسته واقعاحالموبهتر کرد سعی کن هرطور شده روحیتو حفظ کنی که اگه کم بیاری باختی.راه سختی داریم قوی باش 

طب سنتی آی وی اف و.....همش یه راه وروشه اصل خودمونیم که استرس نداشته باشیم بجنگیم کم نیاریم شادباشیم شادباشیم شادباشیم.غم وغصه تمام هورمون‌های بدنتو میریزه بهم فقط هرطورشده حتی زوری بخند آهنگ بزار سرتو گرم کن فکروخیال نکن.خدا بالاخره به وقتش صلاحش ازون فرشته هاش به ماهم میده 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
ناامیدی ازشیطانه....نمیتونم نصیحتت کنم چون خودمم گاهی حالم از تو بدتر وداغونتروافتضاحترمیشه ولی باز ...

دقیقا خیلی به معصومین متوسل شدم همش میگم فقط خدا بخاد حرف دکترا هیچ 

کم سختی نکشیدم تو زندگی امیدوارم خدا ناامیدم نکنه و صبر وتحمل حرف ها کنایه های اطرافیان رو بهم بده

انشاالله به حق صاحب این شب عید خدا دامن همه ارزومندان رو سبز کنه