سلام دوستان، من میخوام اسنپ ثبت نام کنم، شهرمون زیاد شهر بزرگی نیست، ایا میتونم بنام خالم ثبت نام کنم ولی خودم رانندش باشم؟ نمیخوام شناخته بشم. و اینکه ماشین بنام همسرم هست مشکلی داره؟ چه مدارکی میخواد؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما خودتون ثبت نام کردید؟ خب ماشین خودم که بناممه تارا هست ولی مال همسرم ۲۰۶, دلم نمیاد با ماشین خود ...
من پارسال که آژانس بانوان میرفتم میخواستم ثبت نام کنم شرایطشو پرسیدم بابام که میره اسنپ میگفت نمیصرفه و اینا منم منصرف شدم دیگه کلا نه آژانس رفتم نه اسنپ ولی خب الان همسرم نتونست با ماشین من ثبت نام کنه چون بنام منه
آره مهم نیس ماشین به اسم کیه مشکلی نداره از منم میشنویی دور و بر اسنپ نرو ارزش نداره مخصوصا شهر کو ...
🤣🤣 تازه ۲۰۶ هم سالم و تمیزه. واقعا نمیصرفه؟ من چون بچه کوچیک گیرم اومده و متاسفانه از کارم استعفا دادم چند وقته حالا میبینم نداشتن حقوق چقدر سخته. 🙄 پشیمون شدم ولی نمیتونم کاری کنم